

Για πρώτη φορά τα τελευταία δέκα χρόνια, η ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία Nissan κατέγραψε απώλειες σε τριμηνιαία βάση το τελευταίο τρίμηνο του 2019.
Όπως μεταδίδει το Reuters, προειδοποίησε ότι τα ετήσια λειτουργικά κέρδη θα είναι τα πιο αδύναμα των τελευταίων 11 ετών, ενώ μείωσε το outlook για το ετήσιο μέρισμα, επίσης στο πιο χαμηλό σημείο από το 2011.
Η μετοχή της έκλεισε με πτώση 9,6%, στα 513,7 γεν στο Τόκιο την Παρασκευή, που ήταν και το πιο αδύναμο σημείο από τα μέσα του 2009 και η μεγαλύτερη ημερήσια βουτιά από το 2013.
Σημειώνεται ότι την Τετάρτη η ιαπωνική αυτοβιομηχανία κατέθεσε αγωγή, σύμφωνα με την οποία διεκδικεί αποζημίωση 91,02 εκατ. δολαρίων από τον πρώην πρόεδρό της Κάρλος Γκοσν.
Σχετικά Νέα
Στη χειρότερη εβδομάδα του από τον Νοέμβριο ο χρυσός – “Βουτιά” άνω του 2%
“Βουτιά” άνω του 2% κατέγραψε ο χρυσός την Παρασκευή, καταγράφοντας τη χειρότερη εβδομάδα από.
Wall Street: Συγκρατημένη άνοδος λόγω ανησυχιών για τον πληθωρισμό
Με μικρή άνοδο κινούνται την Παρασκευή οι βασικοί δείκτες στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης,.
ΔΕΗ: Στο 6,34% το ποσοστό ιδίων μετοχών
Η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού Α.Ε., ανακοινώνει ότι, στο πλαίσιο του προγράμματος επαναγοράς μέχρι και.
Πέμπτη σερί εβδομάδα κερδών για τις ευρωαγορές
Πέμπτη σερί εβδομάδα κερδών διανύουν οι ευρωαγορές την Παρασκευή, σε μια εβδομάδα όπου κυριάρχησε.