Νίκος Ανδρουλάκης: Η Νέα Δημοκρατία βολεύτηκε με μία λαϊκίστικη και τοξική αντιπολίτευση

Στις Μοίρες στο Ηράκλειο βρέθηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης που εμφανίστηκε αισιόδοξος πως τα ποσοστά στην Κρήτη θα είναι μεγαλύτερα στις εκλογές της 25ης Ιουνίου.

«Έμεινε μία βδομάδα. Μπορούμε την επόμενη Κυριακή να έχουμε ένα πλατύ δημοκρατικό προοδευτικό χαμόγελο, με την ασφάλεια ότι το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε ως πρωταγωνιστής. Βήμα-βήμα να αναγεννηθεί το κίνημα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου. Βήμα βήμα με σοβαρότητα, ήθος και συνέπεια», ανέφερε ο κ. Ανδρουλάκης και ευχαρίστησε τους πολίτες για τη στήριξή τους λέγοντάς τους «είμαι σίγουρος ότι την άλλη Κυριακή η Κρήτη και το Ηράκλειο ειδικά θα έχει ακόμα μεγαλύτερα ποσοστά».

Μάλιστα, σημείωσε πως ο στόχος για αύξηση των ποσοστών δεν συνδέεται με το γεγονός ότι η Κρήτη είναι ο τόπος καταγωγής του, αλλά με το ότι «η ιστορία είναι αυτή που αποδεικνύει ότι οι μεγάλοι δημοκρατικοί αγώνες, η ρίζα, το “κάστρο” της παράταξης θα είναι πάντα η Κρήτη», συμπληρώνοντας πως αυτό θα επιτευχθεί «με αγώνα, σοβαρότητα και χωρίς λαϊκισμούς».

«Εμείς δεν κοροϊδεύουμε τον κόσμο, δεν πάμε στα χωριά να λέμε στον κόσμο να μην πληρώνει τα κόκκινα δάνεια», τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, ο οπιός έκανε λόγο για χιλιάδες αγρότες που «είναι θύματα και εκβιάζονται από τα funds και τα κοράκια». «Εμείς λέμε πράγματα που μπορούν να γίνουν για να βελτιώσουν τη ζωή του ελληνικού λαού», συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα