

Κινέζοι χάκερ που διείσδυσαν στο σύστημα της εταιρείας Verizon παγίδευσαν τα τηλέφωνα που χρησιμοποιούσαν ο Ντόναλντ Τραμπ και ο υποψήφιος αντιπρόεδρός του, ο Τζ. Ντ. Βανς, σύμφωνα με την εφημερίδα New York Times η οποία επικαλείται πηγές με γνώση του θέματος.
Η εφημερίδα ανέφερε ότι οι αρχές προσπαθούν να καθορίσουν αν και ποιες επικοινωνίες υποκλάπηκαν.
Το προεκλογικό επιτελείο του Τραμπ ενημερώθηκε αυτήν την εβδομάδα ότι ο Ρεπουμπλικάνος υποψήφιος πρόεδρος και ο Βανς ήταν μεταξύ των ανθρώπων, τα τηλέφωνα των οποίων μπήκαν στο στόχαστρο μέσω της διείσδυσης των Κινέζων χάκερ στο σύστημα της Verizon. Σύμφωνα με την εφημερίδα, υπήρχαν και άλλοι στόχοι, “εντός και εκτός της κυβέρνησης”.
Είναι η δεύτερη φορά που η προεκλογική εκστρατεία του Τραμπ μπαίνει στο στόχαστρο χάκερ. Το υπουργείο Δικαιοσύνης άσκησε δίωξη σε τρία μέλη των Φρουρών της Επανάστασης του Ιράν με την κατηγορία της απόπειρας διατάραξης των εκλογών της 5ης Νοεμβρίου.
Σχετικά Νέα
Ουκρανία: Kαι αν βαρεθεί ο Τραμπ;
Ποιο είναι ακριβώς το περιεχόμενο των διαπραγματεύσεων που εκκίνησε ο Ντόναλντ Τραμπ με τη Μόσχα; Μπορούν.
Κρεμλίνο: Πρόθυμος ο Πούτιν να συζητήσει την έκκληση Ζελένσκι για παύση των επιθέσεων σε πολιτικές υποδομές
Η Ρωσία είναι έτοιμη να εξετάσει την πρόταση του Ουκρανού προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι για.
Ένας αγώνας εξουσίας στο Βατικανό ξεκινά: Θα βγει από το κονκλάβιο ένας «αντι Φραγκίσκος» πάπας;
Καθώς ο Πάπας Φραγκίσκος «επέστρεψε στο σπίτι του Πατέρα» όπως ανακοίνωσε ο Ιρλανδοαμερικανός καρδινάλιος.
Επιστήμονες υποστηρίζουν ότι ανακάλυψαν ένα νέο χρώμα
Χρησιμοποιώντας μια πρωτοποριακή τεχνική μια ομάδα επιστημόνων κατάφερε να διεγείρει συγκεκριμένα φωτοευαίσθητα κύτταρα του.