Νερό ΘΕΟΝΗ: Βραβεύτηκε στα Environmental Αwards 2022 για την καινοτόμο χάρτινη συσκευασία του

Το ΘΕΟΝΗ, το πιο Βραβευμένο Ελληνικό Νερό στον Κόσμο, απέσπασε στα Environmental Αwards 2022 το BRONZE βραβείο στην κατηγορία Sustainable Product για τη χάρτινη συσκευασία του. Η χάρτινη συσκευασία ΘΕΟΝΗ, 100% ανακυκλώσιμη και φιλική προς το περιβάλλον, έχει κατορθώσει να αλλάξει τα δεδομένα στην εμπειρία κατανάλωσης νερού, δημιουργώντας το δικό της «πράσινο αποτύπωμα».

Τα Environmental Awards διοργανώθηκαν για έβδομη χρονιά φέτος και επιβραβεύουν καλές πρακτικές και πρωτοβουλίες για την προστασία του Περιβάλλοντος και την Αειφορία, καθώς και καινοτόμα “πράσινα” έργα, τεχνολογίες ή προγράμματα.

Πρόεδρος της HOTREC εξελέγη ο Αλέξανδρος Βασιλικός

Το Πιο Βραβευμένο Ελληνικό Νερό στον Κόσμο

Το ΘΕΟΝΗ είναι το μοναδικό Ελληνικό φυσικό μεταλλικό νερό με πάνω από 60 Διεθνή Βραβεία Ποιότητας και Γεύσης, αναβλύζει από φυσική πηγή, την Πηγή Γκούρα σε υψόμετρο 1100μ.,στην οροσειρά των Αγράφων του Νομού Καρδίτσας. Σε αυτό το παρθένο, μακριά από κάθε είδος ανθρώπινης δραστηριότητας, περιβάλλον, εμφιαλώνεται άμεσα, κατευθείαν από την πηγή, χωρίς καμία πρόσμιξη, επιβάρυνση ή διεργασία διατηρώντας έτσι αναλλοίωτα τα φυσικά του χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα