Νέο βίντεο από τη χθεσινή αγριότητα των ΜΑΤ

Νέο βίντεο από την αγριότητα των ΜΑΤ που αποσιωπούν κυβέρνηση – ΜΜΕ Ένα νέο βίντεο φέρνει στη δημοσιότητα το thepressproject.gr από τη νύχτα της 17ης Νοεμβρίου στα Εξάρχεια. Στο βίντεο εμφανίζεται πρώτα ένας άνδρας των ΜΑΤ να ξυλοκοπεί κοπέλα που βρίσκεται στο σημείο και στη συνέχεια μαζί με άλλους να συνεχίζουν την επίθεση

Μάλιστα, οι άνδρες των ΜΑΤ στο τέλος φαίνεται να αποχωρούν, γεγονός που ενισχύει την εικόνα ότι τα άτομα που δέχονται την επίθεση απλώς τυχαίνει να βρίσκονται εκεί.

Σημειώνεται ότι, όπως γνωρίζουμε μέχρι τώρα, επίθεση δέχθηκε στα Εξάρχεια μία 20χρονη κοπέλα, που κατέθεσε λίγο αργότερα τη μαρτυρία της. Δεν γνωρίζουμε και δεν φαίνεται ωστόσο αν είναι το ίδιο ή άλλο θύμα της αστυνομικής βαρβαρότητας που έλαβε χώρα το βράδυ της Κυριακής.

Επίθεση από άνδρες των ΜΑΤ δέχτηκε και ο ρεπόρτερ του newsit.gr, Μάριος Αραβαντινός, που μετέδιδε τα όσα γίνονταν στα Εξάρχεια. «Χθες έγινε μια καταδρομική επίθεση μέσα στα στενά των Εξαρχείων όπου έτρωγε ξύλο σχεδόν όποιος περνούσε δίπλα στα ΜΑΤ» ανέφερε ο ίδιος μιλώντας στο «Κόκκινο».

Η επιχείρηση την οποία εκθειάζουν από χθες κυβερνητικά στελέχη και φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ περιλάμβανε εν ολίγοις συλλήψεις στο σωρό με πανομοιότυπες κατηγορίες-πακέτο, κακοποίησης αρκετών από τους συλληφθέντες, ωμής παραβίασης του νόμου, με καψόνι παρεμπόδισης των δικηγόρων να δουν τους ανθρώπους που συνελήφθησαν και που παρέμειναν ως αργά τη νύχτα, χωρίς νομική συνδρομή, χωρίς νερό και φαγητό.

Διαβάστε σχετικά τι καταγγέλλει το «Ξεκίνημα» για τις αναίτιες συλλήψεις της Ειρήνης Ε. και του Ζήση Σ., οι οποίοι υπέστησαν τραυματισμούς από τις αστυνομικές δυνάμεις που τους συνέλαβαν.

Το κονσέρτο της αστυνομικής αυθαιρεσίας συνεχίστηκε τη Δευτέρα στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων με προκλήσεις και προπηλακισμούς ενάντια σε συγγενείς και φίλους των συλληφθέντων.

Σχετικά Νέα