

Νέο περιστατικό βίας αυτή τη φορά σε βάρος διευθύντριας σχολείου σημειώθηκε στο Ηράκλειο, από γονέα που αρνήθηκε να βάλει μάσκα για να εισέλθει στον χώρο του σχολείου.
To περιστατικό έγινε σήμερα νωρίς το πρωί σε δημοτικό σχολείο του Ηρακλείου εντός των τειχών. Ο γονέας, αλλοδαπής καταγωγής, σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24, αρκετά εκνευρισμένος μπήκε στον χώρο του σχολείου χωρίς μάσκα παρά τις συστάσεις των εκπαιδευτικών φωνάζοντας «αφήστε με, καλέστε την αστυνομία».
Μάλιστα ο πατέρας έφτασε μέχρι το γραφείο της διευθύντριας και εξοργισμένος εξέφρασε την αντίδρασή του για την υποχρεωτική χρήση μάσκας στα σχολεία. Ο πατέρας ζήτησε από τη διευθύντρια να βγάλει τη μάσκα και όταν εκείνη του είπε να συνεχίσουν την κουβέντα έξω από το γραφείο της, με βίαιο τρόπο της έβγαλε τη μάσκα χτυπώντας τη στο πρόσωπο.
Τότε η διευθύντρια του σχολείου, σοκαρισμένη από το περιστατικό, φώναξε τους συναδέλφους της και ο άνδρας έφυγε από το σχολείο.
«Είμαι δασκάλα. Βλέπω τον γιο του να κλαίει μετά το περιστατικό και κλαίω κι εγώ» ανέφερε στο Creta24 η διευθύντρια του σχολείου.
Σχετικά Νέα
Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης εξασφάλισε επιπλέον 20 εκατ. ευρώ για το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης
Σημαντικές εξελίξεις για το μέλλον του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης σηματοδότησε η σημερινή επίσκεψη που.
Πάτρα: Η στιγμή που ξεσπά η φωτιά στην στέγη του Zara Home – Οι μαθητές από το ξενοδοχείο φωνάζουν έντρομοι
Υπό έλεγχο έχει τεθεί η φωτιά που ξέσπασε στο κατάστημα Zara Home στην Πάτρα ενώ είχε εκκενωθεί και.
Στην τελική ευθεία το έργο ανάπλασης του Δήμου Αχαρνών στη λεωφ. Καραμανλή
Στην τελική ευθεία μπαίνει η υλοποίηση ενός από τα σημαντικότερα έργα υποδομής στον Δήμο.
Συνελήφθη οπαδός που αναζητούνταν από τον Φεβρουάριο – Είχε τραυματίσει οπαδό αντίπαλης ομάδας στη Νέα Σμύρνη
Εντοπίστηκε και συνελήφθη χθες, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος, ένας άνδρας που.