

Λίγες ώρες μετά την άκαρπη συνάντηση Λαβρόφ – Κουλέμπα στην Αττάλεια, ο Ζελένσκι δήλωσε ότι ο ουκρανικός στρατός συνεχίζει να υπερασπίζεται τη χώρα.
Νέο μήνυμα στους συμπατριώτες του που συνεχίζουν να αντιστέκονται στη Ρωσία για 15η ημέρα μετά την έναρξη του πολέμου στην Ουκρανία έστειλε ο πρόεδρος Ζελένσκι.
«Υπερασπιζόμαστε τη χώρα μας για 15η μέρα. Σηκωθήκαμε όρθιοι. Ο ουκρανικός στρατός αντεπιτίθεται σε βασικές κατευθύνσεις. Χάρη στους στρατιωτικούς, εθνοφύλακες, συνοριοφύλακες, αστυνομικούς και όλους όσοι μπήκαν στην άμυνα, δεν γίναμε σκλάβοι. Και δεν θα είμαστε ποτέ. Γιατί αυτό είναι το πνεύμα μας, αυτή είναι η μοίρα μας», αναφέρει στο μήνυμά του.
Σχετικά Νέα
Δύο Ισραηλινοί τραυματίστηκαν από πυρά στη Δυτική Όχθη
Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε χθες Τετάρτη πως δύο Ισραηλινοί πολίτες τραυματίστηκαν εξαιτίας πυρών εναντίον.
Ουρουγουάη: Πλήθος κόσμου αποχαιρετά τον πρώην πρόεδρο Μουχίκα
Με δάκρυα στα μάτια χιλιάδες Ουρουγουανοί βγήκαν στους δρόμους του Μοντεβιδέο για να τιμήσουν.