

Φανερά πιεσμένος από τη θολή κατάσταση σχετικά με το Brexit, ακόμα και εντός του κόμματός του, ο Τζέρεμι Κόρμπιν επικεφαλής του Εργατικού Κόμματος δεσμεύθηκε την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου πως, εάν κερδίσει την εξουσία, θα διενεργήσει δημοψήφισμα για την παραμονή ή την έξοδο της χώρας από την ΕΕ.
Την ίδια στιγμή όμως αρνήθηκε κατ’ επανάληψη να διευκρινίσει με ποιο στρατόπεδο θα συνταχθεί η δική του εκστρατεία.
«Είμαστε το μοναδικό κόμμα που προσφέρει μια επιλογή στους πολίτες», δήλωσε ο Κόρμπιν σε δημοσιογράφους, και πρόσθεσε: «Οι πολίτες αυτής της χώρας λαμβάνουν την τελική απόφαση» τονίζοντας ότι θα υπάρξει μια αξιόπιστη επιλογή μεταξύ της αποχώρησης με βάση τους όρους μιας συμφωνίας Brexit που θα έχει ο ίδιος διαπραγματευθεί και της παραμονής στην ΕΕ.
«Προσφέρω στους πολίτες μια επιλογή», δήλωσε ο Κόρμπιν, ερωτηθείς προς ποια κατεύθυνση θα κινηθεί η δική του εκστρατεία. συμπληρώνοντας ότι «θα το φέρουμε εις πέρας».
Σχετικά Νέα
Ρωσία: Ο πρόεδρος Πούτιν ανακοίνωσε μια προσεχή σύνοδο κορυφής με τον Αραβικό Σύνδεσμο
Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν ανακοίνωσε σήμερα (22/4) ότι πρόκειται σύντομα να διεξαχθεί.
Αμερικανός απεσταλμένος αναμένεται αυτήν την εβδομάδα στη Μόσχα
Ο Αμερικανός απεσταλμένος Στιβ Γουίτκοφ προβλέπεται να ταξιδέψει αυτήν την εβδομάδα στη Μόσχα, ανακοίνωσε.
Ινδία: Δεκάδες νεκροί από επίθεση ενόπλων σε τουρίστες στο ινδικό Κασμίρ
Τουλάχιστον 24 νεκροί από επίθεση ενόπλων σε τουρίστες στο ινδικό Κασμίρ, δήλωσε ένας ανώτερος.
Πάπας Φραγκίσκος: Ένα τελευταίο «ευχαριστώ» και ένα αποχαιρετιστήριο νεύμα
«Σας ευχαριστώ που με φέρατε πίσω στην πλατεία» του Αγίου Πέτρου: Αυτά τα λόγια.