Νέο διαδικτυακό σποτάκι του ΣΥΡΙΖΑ με τίτλο «Ο Μητσοτάκης βλάπτει σοβαρά την Υγεία μας»

Νέο διαδικτυακό σποτάκι, με τίτλο «Ο Μητσοτάκης βλάπτει σοβαρά την Υγεία μας», έδωσε στη δημοσιότητα ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Στο επίκεντρο του βίντεο βρίσκονται τα λάθη και τα προβλήματα που υπήρχαν και υπάρχουν στο Εθνικό Σύστημα Υγείας από την στιγμή που βρέθηκε στην κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία μέχρι και σήμερα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρεται μεταξύ άλλων στην περίοδο της πανδημία, στις ελλείψεις που υπάρχουν στα νοσοκομεία, στην αντιμετώπιση των γιατρών από την πλευρά της κυβέρνησης Μητσοτάκη και στα προβλήματα που υπάρχουν με τα χειρουργεία.

Όπως γράφει και στην περιγραφή της ανάρτησης: «Όταν με 35.000 νεκρούς από την πανδημία, με πρωτιά σε θανάτους ανά εκατομμύριο στην Ευρώπη, η Υγεία και η ζωή μας παραδίνονται στα χέρια του κάθε πολιτικού νάνου, τα νοσοκομεία αφήνονται συνειδητά να πλημμυρίζουν και να ρημάζουν και τα χειροκροτήματα για τους «ήρωες με τις λευκές μπλούζες» τα διαδέχονται οι διώξεις και ο πλειστηριασμός για τα ιμάτια του ΕΣΥ; Όταν ακόμα και παιδιά περιμένουν στην «ουρά» επί μήνες να εγχειριστούν; Όσα προλάβουν… Δείτε το βίντεο!».

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα