

Τραγική κατάληξη είχε η έρευνα των αρχών για τον εντοπισμό του Αμερικανού χειριστή οποίος είχε εκπέμψει σήμα κινδύνου τα ξημερώματα της Τρίτης και του οποίου το σκάφος βρέθηκε ανοιχτά του Άη Στράτη, ενώ ο ίδιος δεν είχε εντοπιστεί.
Στο σημείο έσπευσαν δύο σκάφη του Λιμενικού Σώματος, τέσσερα παραπλέοντα σκάφη και ένα ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας. Τελικά, ο άντρας εντοπίστηκε νεκρός αργά το απόγευμα, στη θαλάσσια περιοχή νότια της Λήμνου, περισυνελέγη από σκάφος του Λιμενικού και ξεκίνησε η μεταφορά του στο νησί του βορείου Αιγαίου.
Το σήμα SOS έφτασε και στο τουρκικό Λιμενικό, οι Τούρκοι έστειλαν επίσης σκάφη, δεσμεύοντας και με navtex την περιοχή γύρω από τον Άη Στράτη. Εκεί, έπειτα από συνεννόηση με τις ελληνικές αρχές, συνέδραμαν στις έρευνες για τον εντοπισμό του αγνοούμενου χειριστή.
Σχετικά Νέα
Τραγωδία στην Ηλεία: Αυτοψία στο σημείο όπου έχασε τη ζωή του ο 4χρονος – Διερευνώνται ο συνθήκες της μοιραίας πτώσης
Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες των αρχών για να εξακριβωθούν πλήρως οι συνθήκες.
Η λεωφόρος Νίκης στη Θεσσαλονίκη μετατράπηκε σε πεζοδρόμιο
Ένα τελείως διαφορετικό «πρόσωπο» παρουσίασε η Νίκης, η παραλιακή λεωφόρος της Θεσσαλονίκης, καθώς πιλοτικά μετατράπηκε.
Καλαμάτα: Τρεις συλλήψεις για παράνομη διακίνηση ανθρώπων
Στην σύλληψη 3 αλλοδαπών, οι οποίοι βρίσκονταν ανάμεσα στους 81 συνολικά διασωθέντες που μεταφέρθηκαν τα μεσάνυχτα.
Ένας νεκρός και τραυματίες στην απόπειρα μεταναστών να διασχίσουν τη Μάγχη
Ένας μετανάστης έχασε τη ζωή του και άλλοι τραυματίστηκαν τη νύχτα της Κυριακής προς.