

Η Βρετανία προγραμματίζει να ανακοινώσει τις τοποθεσίες περισσότερων από δέκα ζωνών ελεύθερου εμπορίου στην μετά το Brexit εποχή, μέχρι το τέλος του 2020, ώστε αυτές να μπορούν να λειτουργήσουν την επόμενη χρονιά, σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωση της κυβέρνησης.
Καθώς η Βρετανία αναπτύσσει την δική της εμπορική πολιτική για πρώτη φορά μέσα στις τελευταίες δεκαετίες, μετά την αποχώρησή της από την Ευρωπαϊκή Ένωση στο τέλος του προηγούμενου μήνα, η κυβέρνηση ενεργοποίησε μία περίοδο διαβουλεύσεων διάρκειας δέκα εβδομάδων, παρουσιάζοντας τα σχέδια της για τις ζώνες ελεύθερου εμπορίου.
Με την ολοκλήρωση των διαβουλεύσεων, λιμάνια, αεροδρόμια και σιδηροδρομικοί σταθμοί εμπορικής διακίνησης θα μπορούν να υποβάλουν αιτήματα για να χαρακτηριστούν ελεύθερες εμπορικές ζώνες.
πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ
Σχετικά Νέα
Intralot: Διαψεύδει δημοσίευμα για διασυνοριακή συγχώνευση
Η ΙΝΤΡΑΛΟΤ Α.Ε. σε απάντηση της υπ΄αριθμ. πρωτ. 809/22.04.2025 επιστολής της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς σχετικά.
Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης: Αύξηση οικονομικών μεγεθών και νέες επενδύσεις
Η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης ΑΕ παρουσίασε αύξηση στον κύκλο εργασιών το 2024, ο οποίος.
Novo Nordisk: Το χάπι αδυνατίσματος της Eli Lilly ρίχνει 7% τη μετοχή
Πάνω από 7% υποχωρεί η μετοχή της Novo Nordisk εν μέσω ανησυχιών ότι ένα.
Μικρά κέρδη στη Λεωφόρο Αθηνών μετά τις αργίες
Επιστροφή στη δράση για τους επενδυτές στο Χρηματιστήριο Αθηνών, με τους τελευταίους να «ζυγίζουν».