

Οι Τούρκοι κλιμακώνουν την ένταση στο Αιγαίο με όποιο τρόπο μπορούν. Αυτή τη φορά όπως αποκάλυψε ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN, Τούρκοι ψαράδες βρέθηκαν σε απόσταση αναπνοής από την Ψέριμο και το Φαρμακονήσι, παραβιάζοντας τα ελληνικά χωρικά ύδατα.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN, σήμερα, γύρω στις 9:30 το πρωί 3 τουρκικές μηχανότρατες έφτασαν κάτω από το φυλάκιο του Φαρμακονησίου, μισό μόλις μίλι από τις ακτές του νησιού.
Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο, καθώς παρόμοιες εικόνες έχουν καταγραφεί στο σημείο τον τελευταίο ενάμιση μήνα όπως καταγγέλουν οι κάτοικοι. Οι Έλληνες ψαράδες και αυτή τη φορά καλούσαν συνεχώς τους Τούρκους να φύγουν από το σημείο οι οποίοι έκαναν πως δεν τους άκουγαν και παρέμειναν ανενόχλητοι στο σημείο.
Τονίζεται ότι το τελευταίο διάστημα η συγκεκριμένη περιοχή έχει μπει στο στόχαστρο των Τούρκων καθώς στην περιοχή σημειώνονται και τουρκικές υπερπτήσεις ακόμα και τις νύχτες από drones.
Σχετικά Νέα
Στη δημοσιότητα τα στοιχεία των 15 διαρρηκτών ως μέλη που είχαν «ρημάξει» σπίτια στην Αττική
Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 15 κατηγορούμενων για ληστείες. Πρόκειται για μέλη.
Εξαφάνιση 15χρονης από τον Άλιμο – Η ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού»
Συναγερμός σήμανε στον Άλιμο για την εξαφάνιση της Αντάνια – Λορένα Φ., 15 ετών..
Ελευσίνα: Εργατικό ατύχημα σε δεξαμενόπλοιο – Τραματίστηκε 29χρονος ναυτικός
Σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε χθες στο αγκυροβόλιο της Ελευσίνας, όταν 29χρονος αλλοδαπός ναυτικός, τουρκικής υπηκοότητας,.
Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή ζευγάρι που κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά τις ανήλικες κόρες του
Στη φυλακή οδηγείται ζευγάρι από τη Θεσσαλονίκη, καθώς κατηγορείται για τη σεξουαλική κακοποίηση των.