Νέες καταγγελίες για την επιχείρηση των ΜΑΤ στο Κουκάκι: Στο σπίτι γνωστού σκηνοθέτη το «ντου» της ΕΛΑΣ, τον ξυλοκόπησαν

Το σπίτι του γνωστού σκηνοθέτη Δημήτρη Ινδαρέ, είναι αυτό στο οποίο εισέβαλε το πρωί της Τετάρτης η Αστυνομία, σύμφωνα με πληροφορίες και καταγγελίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Σύμφωνα με τις καταγγελίες αυτές, ο Ινδαρές και οι δύο γιοί του ξυλοκοπήθηκαν στην ταράτσα της οδού Ματρόζου και προσήχθησαν στη ΓΑΔΑ, επειδή αρνήθηκαν την είσοδο της Αστυνομίας στο σπίτι τους χωρίς ένταλμα, όπως ανέφερε η σύζυγός του ζωντανά σε τηλεοπτική εκπομπή.

Η ΕΛΑΣ από την πλευρά της υποστηρίζει πως υπήρχε παρουσία εισαγγελέα για την είσοδο στην οικία, ενώ ισχυρίζεται πως δεν έγινε καμία χρήση βίας καθόλη τη διάρκεια της επιχείρησης.

Υποστηρίζει ακόμα οτι οι δυο γιοί του σκηνοθέτη ήταν οι πρωταγωνιστές της κατάληψης, προέβαλαν αντίσταση, αντιμετώπισαν τους αστυνομικούς με πέτρες και άλλα αντικείμενα, ενώ για τον πατέρα υποστηρίζει οτι επιχείρησε να αρπάξει το πιστόλι αστυνομικού.
Την ίδια στιγμή, ο ηθοποιός Αλέξανδρος Λογοθέτης τάχθηκε στο πλευρό του σκηνοθέτη, γράφοντας στο Facebook ότι «τα ψέματα που θα πει ο κρατικός μηχανισμός για να δικαιολογήσει το αδικαιολόγητο είναι φρικτά.

Όχι μόνο τα παιδιά του Ινδαρέ δεν ήταν στο σπίτι τους αλλά ήταν στην κατάληψη και πήδηξαν από την ταράτσα λέει η αστυνομική διεύθυνση και ο Ινδαρές ένας από τους πιο ήσυχους ανθρώπους που έχω γνωρίσει στην ζωή μου αντιστάθηκε προσπαθώντας να κλέψει μάλιστα και το όπλο του αστυνομικού.

Πόσο πια κατασκευή πόσο μεγάλη κατασκευή θα σκαρφιστεί αυτό το κράτος της απάτης;;; Να τους χαίρεστε όσοι πιστέψατε σε αυτούς και τους ομοίους τους. Καλώ τους ανθρώπους της δουλειάς μας αλλά και όποιον άλλο θέλει να μην το αφήσουμε να περάσει. Κινδυνεύουμε όλοι από αυτή την απάτη της κανονικότητας».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα