Νέες εξελίξεις στην υπόθεση Παναγιωτόπουλου λίγο πριν την απολογία του

Σφίγγει ο κλοιός για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, λίγο πριν την απολογία του, όσον αφορά στην ανάρτηση βίντεο ερωτικού περιεχομένου σε ιστοσελίδα, χωρίς τη συγκατάθεση της πρώην συντρόφου του.

Ειδικότερα, όπως δήλωσε στο Mega η δικηγόρος της πρώτης συντρόφου του που έκανε μήνυση σε βάρος του πρώην παρουσιαστή του «Ράδιο Αρβύλα», υπάρχουν τέσσερις νέες καταγγελίες.

«Βρίσκομαι σε επικοινωνία αυτήν την στιγμή, αυτές τις μέρες, με άλλες 4 κυρίες, οι οποίες είχαν σχέση με τον καταγγελλόμενο. Δεν γνωρίζουν αν έχουν καταγραφεί κάποιες εξ’ αυτών και κάποιες άλλες γνωρίζουν ότι έχουν καταγραφεί, αλλά δεν γνωρίζουν αν έχουν αναρτηθεί», τόνισε χαρακτηριστικά.

Η μία από τις 4 καταγγέλλουσες έχει χάσει τον ύπνο της γιατί, όπως λέει, φοβάται ότι μπορεί κι εκείνη να έχει πέσει θύμα του.

«Η μία εξ’ αυτών είχε καταγραφεί με τη συναίνεσή της, αλλά δεν γνωρίζει αν έχουν διαγραφεί τα αρχεία από τον καταγγελλόμενο, γιατί του το είχε ζητήσει και αυτό. Οπότε είμαστε στην αναμονή των εξελίξεων και σε συνεννόηση με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος», συμπλήρωσε.

Διαβάστε επίσης: Παναγιωτόπουλος: Από την πρώτη καταγγελία ως τη σύλληψη – Το χρονικό της υπόθεσης που «μούδιασε» την Ελλάδα
Στα χέρια του δικηγόρου της δεύτερης γυναίκας που έχει κάνει μήνυση στον Στάθη Παναγιωτόπουλο, έφθασε ένα ανώνυμο email με δύο νέα βίντεο.

«Από κάποιο email ανώνυμο μου ήρθαν άλλα δύο βίντεο, εκτός από τα δυο που ήδη γνωρίζουμε από τις δύο κοπέλες, για άλλες δυο κοπέλες, που φαίνονται μάλιστα ξεκάθαρα τα πρόσωπα τους. Oι συγκεκριμένες αλλά και άλλες θα βγούνε να κάνουν καταγγελία. Περιμένουμε λοιπόν όλες τις εξελίξεις στη συγκεκριμένη υπόθεση που νομίζω ότι τώρα ξεκινάει».

Σύμφωνα με το Mega, ο ισχυρισμός του Στάθη Παναγιωτόπουλου ότι ο ίδιος διέγραψε το οπτικό υλικό πριν τρία χρόνια αλλά κάποιος άγνωστος το απέσπασε και το διέρρευσε σε site του εξωτερικού, δεν έχει πείσει τις αρχές που ερευνούν την υπόθεση.

«Δεν έχει καμία σχέση με τις αναρτήσεις που υπάρχουν και βρέθηκαν σε διάφορες ιστοσελίδες από άγνωστο πρόσωπο που μπορεί να τα είχε στην κατοχή του» υποστήριξε από τη μεριά του ο συνήγορος του Στάθη Παναγιωτόπουλου Γιώργος Δακουράς.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην παρουσιαστής των «Ράδιο Αρβύλα» συνελήφθη μετά από μήνυση πρώην συντρόφου του και οικογενειακής του φίλης ότι ανέβασε στο διαδίκτυο βίντεο προσωπικές τους στιγμές.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα