Site icon The Indicator

Νέα τροχαία σε Κηφισίας και Χίλτον: Μηχανή παρέσυρε γιαγιά και 3χρονο παιδί

Δυό νέα τροχαία ατυχήματα έλαβαν χώρα σήμερα Πέμπτη (1-6) το πρωί. Και τα δύο είχαν να κάνουν με παρασύρσεις πεζών.

Το πρώτο ατύχημα συνέβη στις 09:30 στη Λ. Κηφισίας στο ύψος του Χαλανδρίου, λίγα μέτρα πάνω από τη Λεωφόρο Εθνικής Αντιστάσεως, όταν μηχανή παρέσυρε γυναίκα, κατά πληροφορίες γιαγιά με τριών ετών παιδί.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα μεταφέρεται με τις αισθήσεις της σε νοσοκομείο, ενώ και το παιδί θα μεταφερθεί σε άλλο νοσοκομείο έχοντας τις αισθήσεις του.

Λίγα λεπτά αργότερα, στις 10 το πρωί, στην περιοχή του Χίλτον και συγκεκρίμενα επί της Χατζηγιάννη Μέξη, αυτοκίνητο περέσυρε πεζή τραυματίζοντάς την. Μεταφέρθηκε από ασθενοφόρο έχοντας τις αισθήσεις της.

Τροχαίο στη Λ. Αλεξάνδρας: Νεκρός πεζός που παρασύρθηκε ενώ διέσχιζε τον δρόμο
Ένας 50χρονος έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα της Πέμπτης σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Το τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τη 1 τα ξημερώματα της Πέμπτης όταν ο 50χρονος προσπάθησε να διασχίσει κάθετα τη λεωφόρο Αλεξάνδρας από σημείο που δεν υπάρχει διάβαση πεζών.

Ένα αυτοκίνητο με οδηγό μια 44χρονη που κινείτο στο ρεύμα της Αλεξάνδρας προς Πατησίων παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα τον άτυχο άνδρα.

Μετά την παράσυρση ο 50χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Exit mobile version