

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια της 13χρονης Ελευθερίας τα ίχνη της οποίας χάθηκαν στη Νέα Σμύρνη στις 25 Οκτωβρίου μαζί με αυτά της 14χρονης Αικατερίνης Π. η οποία ακόμα αναζητείται.
Η 13χρονη ανήλικη βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής (27/10) στην περιοχή της Νέας Σμύρνης και είναι καλά στην υγεία της. Ωστόσο η ανήλικη Κατερίνα Π. 14 ετών συνεχίζει να αναζητείται. «To Χαμόγελο του Παιδιού», σημειώνει ότι θα βρίσκεται κοντά στην ανήλικη για την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί.
Υπενθυμίζεται ότι στις 25/10/2023, μεσημεριανές ώρες, εξαφανίστηκαν από τη Μονάδα Κοινωνικής Φροντίδας Παιδόπολη «Αγία Βαρβάρα», στην περιοχή της Νέας Σμύρνης, Αττικής, η Ελευθερία Σ., 13 ετών και η Αικατερίνη Π., 14 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε σήμερα, 26/10/2023, και άμεσα προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων των ανήλικων κοριτσιών, κατόπιν εισαγγελικής εντολής, καθώς συντρέχουν λόγοι που θέτουν τη ζωή τους σε κίνδυνο.
Σχετικά Νέα
-
Σεισμός στην Αμοργό: Δόνηση 4,3 Ρίχτερ
Σεισμός 4,3 Ρίχτερ σημειώθηκε κοντά στην Αμοργό στις 11.32π.μ. της Κυριακής σύμφωνα με την.
-
Αναστάτωση στα Μάλια μετά την Ανάσταση – 31χρονος ταμπουρώθηκε σε σπίτι και απειλούσε να πέσει από μπαλκόνι
Μεγάλη αναστάτωση επικράτησε στα Μάλια, στην Κρήτη, λίγα λεπτά μετά την Ανάσταση, καθώς ένας.
Πυρκαγιά σε οικία στο Τρίστρατο Άργους – Εντοπίστηκε σορός αγνώστων στοιχείων
Σορός αγνώστων στοιχείων εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε οικία στην περιοχή Τρίστρατο.
Αναστάτωση στη Χερσόνησο: 31χρονος αλλοδαπός ταμπουρώθηκε σε διαμέρισμα και απειλούσε να πέσει
Αναστάτωση προκλήθηκε το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, σε περιοχή της Χερσονήσου, όταν 31χρονος αλλοδαπός.