

Συνεχίζει την κριτική του κατά της γερμανικής κυβέρνησης ο Ίλον Μασκ μετά το φονικό χτύπημα σε χριστουγεννιάτικη αγορά του Μαγδεμβούργου την Παρασκευή το βράδυ.
Ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας της τεχνολογίας, που έχει ζητήσει ήδη την παραίτηση του Όλαφ Σολτς, χθες Σάββατο αναφέρθηκε στο αίτημα έκδοσης της Σαουδικής Αραβίας για τον δράστη του Μαγδεμβούργου επικρίνοντας έντονα για ακόμα μία φορά τη Γερμανία επειδή δεν ενέδωσε σε αυτό:
«Ναι, ήταν προφανώς ένας τρελός που δεν έπρεπε ποτέ να του επιτραπεί να εισέλθει στη Γερμανία και που έπρεπε να εκδοθεί όταν η Σαουδική Αραβία υπέβαλε το αίτημα», με τον ίδιο να γράφει: «Αυτοκτονική ”συμπόνια” από την πλευρά της γερμανικής κυβέρνησης».
Ο Μασκ αναφέρθηκε σε ένα νήμα στο Twitter που ισχυριζόταν ότι ο ύποπτος, ο οποίος ταυτοποιήθηκε ως Taleb Abdul Jawad , είχε εγκαταλείψει τη Σαουδική Αραβία το 2006, αφού είχε εμπλακεί σε σοβαρά εγκλήματα, συμπεριλαμβανομένου του βιασμού. Ωστόσο, η Γερμανία είχε αγνοήσει τα αιτήματα έκδοσης της Σαουδικής Αραβίας λόγω ανησυχιών για τα ανθρώπινα δικαιώματα.
Σχετικά Νέα
Ο Πούτιν ανακοίνωσε πασχαλινή εκεχειρία – «Πάγωμα» εχθροπραξιών έως τα μεσάνυχτα της 21ης Απριλίου
Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν ανακοίνωσε πασχαλινή εκεχειρία, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters. Ειδικότερα,.
Πακιστάν: Συνελήφθησαν 160 άτομα έπειτα από επιθέσεις εναντίον της αμερικανικής αλυσίδας KFC
Τουλάχιστον 160 άνθρωποι συνελήφθησαν στο Πακιστάν έπειτα από περίπου 20 επιθέσεις εναντίον της αμερικανικής.
Volvo: Κόβει έως και 800 θέσεις εργασίας στις ΗΠΑ λόγω δασμών
Στις περικοπές έως και 800 θέσεων εργασίας στις ΗΠΑ λόγω της αβεβαιότητας που έχουν.
Ένας μήνας από τη σύλληψη Ιμάμογλου: Η Τουρκία σε αναβρασμό
Καθώς συμπληρώνεται ένας μήνας από τη σύλληψη του Εκρέμ Ιμάμογλου στην Τουρκία, παραπέμπονται σε.