Νέα πρόσκληση από Αδ. Γεωργιάδη: «Ελάτε να επενδύσετε»

Ελάτε να επενδύσετε στην Ελλάδα, τα επόμενα χρόνια αναμένεται σημαντική ανάπτυξη» είπε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων ‘Αδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στο 32ο Greek Economy Summit του Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου.

Ο υπουργός αναφέρθηκε στο επιχειρηματικό περιβάλλον που έχει δημιουργηθεί στην χώρα και στις θεσμικές αλλαγές που πραγματοποιούνται, ενώ υπογράμμισε ότι η Ελλάδα έχει καταστεί ελκυστικός επιχειρηματικός και επενδυτικός προορισμός.

Όπως τόνισε, η ψηφιοποίηση του δημόσιου τομέα και οι θεσμικές αλλαγές αναφορικά με την άρση εμποδίων, κάνουν πλέον τις συνθήκες φιλικές για τους ενδιαφερόμενους επενδυτές, ενώ η καλή πορεία των οικονομικών μεγεθών της χώρας, παρά τις δυσκολίες που δημιούργησε η πανδημία, στέλνει ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς τους επενδυτές.

«Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε όσους θέλουν να επενδύσουν στην Ελλάδα. Γίνονται σημαντικές αλλαγές. Η χώρα την τελευταία διετία έχει καταφέρει να προσελκύσει σημαντικές εταιρίες από το εξωτερικό, που προχώρησαν σε επενδύσεις όπως η Pfizer, η Cisco η Αmazon κτλ.. Η Ελλάδα βρίσκεται στην 1η θέση ανάμεσα στις χώρες της ΕΕ στην απορρόφηση κονδυλίων του ΕΣΠΑ και αυτό είναι μια μεγάλη επιτυχία», είπε ο υπουργός προσθέτοντας: «Ελάτε να επενδύσετε στην Ελλάδα, τα επόμενα χρόνια αναμένεται σημαντική ανάπτυξη».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα