Νέα μαρτυρία για την Τζωρτζίνα: «Η Πισπιρίγκου μου έκανε ερωτήσεις για τη γαστροστομία

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας από τη μαρτυρία του υπεύθυνου διατροφής της Τζωρτζίνας, όταν το παιδί υπέστη τη μόνιμη εγκεφαλική βλάβη και έμεινε τετραπληγικό.

«Εγώ γενικότερα την Τζωρτζίνα έτυχε να τη δω μία φορά. Μία φορά που έδειξα στη μητέρα της πώς χορηγείται το συμπλήρωμα διατροφής» αναφέρει ο υπεύθυνος διατροφής.

«Έδειξα στη μητέρα τον τρόπο χορήγησης, δηλαδή πώς θα δώσουμε το συμπλήρωμα διατροφής και πότε θα κάνει τα γεύματάκια της. Υπάρχει ένας συγκεκριμένος τρόπος και ένα συγκεκριμένο διαιτολόγιο διατροφής. Είχε ήδη τη γαστροστομία η Τζωρτζίνα. Για τη μητέρα δεν ήταν εντελώς καινούριο αυτό που της έδειχνα. Έδειχνε να καταλαβαίνει αυτά που της λέω» είπε στη συνέχεια ο υπεύθυνος διατροφής μιλώντας στον Alpha και τόνισε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου «ήξερε τον τρόπο που χορηγείται» η διατροφή της Τζωρτζίνας με τους ειδικούς τρόπους λόγω της τετραπληγίας.

Όπως είπε ο ίδιος στη συνέχεια αναφερόμενος στη Ρούλα Πισπιρίγκου «η μητέρα ήταν τρυφερή μαζί της, έδειχνε να ενδιαφέρεται. Μου έκανε ερωτήσεις για τη γαστροστομία» ενώ σχετικά με την μικρή Τζωρτζίνα δήλωσε πως «μου φάνηκε ένα παιδί όπως όλα τα παιδάκια που έχουν θέμα τετραπληγίας και δε μπορούν να έχουν καλή επικοινωνία με το περιβάλλον. Ίσως εκείνη τη στιγμή όταν της μίλησα, να με κοίταξε. Κατάλαβε ότι της απευθύνομαι».

«Από ότι θυμάμαι, με ρώτησε τον τρόπο που χορηγείται η διατροφή της Τζωρτζίνας, αν μπορεί να δοθεί με σύρριγα ή με σύστημα χορήγησης, που είναι ένας ορός, ένα σωληνάκι», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα