

Μεγάλη ταλαιπωρία για τους οδηγούς και το απόγευμα της Τρίτης στη Λεωφόρου Συγγρού. Η κυκλοφορία διεξάγεται μόνο από μια λωρίδα κυκλοφορίας από τη συμβολή με την Καλλιρρόης μέχρι την Φραντζή.
Λόγω των έργων για την αποκάτασταση βλαβών στο οδόστρωμα, το οποίο έχει υποστεί καθίζηση, η όλη κατάσταση αναμένεται να συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες, μιας και τα έργα θα κρατήσουν για δύο εβδομάδες συνολικά.
Η Περιφέρεια Αττικής που εκτελεί τα έργα παρακαλεί τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν τις ειδικές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν.
Για το μποτιλιάρισμα στη Λεωφόρου Συγγρού λόγω των έργων που γίνονται στην άνοδο από Καλλιρόης έως Φραντζή μίλησε άλλωστε στο ραδιόφωνο News 24/7 στους 88,6 ο Ευθύμιος Μπακογιάννης, πολεοδόμος-συγκοινωνιολόγος της Μονάδας Βιώσιμης Κινητικότητας του ΕΜΠ.
Κατά τον ίδιο το πρόβλημα θα βελτιωνόταν εάν υπήρχε καλύτερη ρύθμιση των φαναριών στη Φραντζή, με την παρουσία και της τροχαίας ενώ θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί και η Θησέως ούτως ώστε να εξομαλυνθεί η κατάσταση.
Σχετικά Νέα
Συνελήφθη άνδρας για απόπειρα αρπαγής τριών ανηλίκων στο Θέρμο Αιτωλοακαρνανίας
Ένας αλλοδαπός άνδρας συνελήφθη στο Θέρμο της Αιτωλοακαρνανίας, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα αρπαγής,.
Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: Τα συλλυπητήρια για την εκδημία του Πάπα Φραγκίσκου
Συλλυπητήρια επιστολή για την εκδημία του Πάπα Φραγκίσκου απέστειλε ο Πρόεδρος της Ιεράς Συνόδου.
Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής για φωτιά σε αποθήκη στη Ριζούπολη
Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής προκάλεσε η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας του.
Χανιά: Επιχείρηση διάσωσης στο φαράγγι της Σαμαριάς για νεαρό άνδρα που τραυματίστηκε σε πτώση
Επιχείρηση διάσωσης βρίσκεται σε εξέλιξη από διασώστες πυροσβέστες στο Φαράγγι Σαμαριάς, στα Χανιά. Άνδρας.