

Νέα κοινοπραξία ανακοίνωσαν οι αυτοκινητοβιομηχανίες Daimler και Geely, με στόχο την ανάπτυξη έξυπνων ηλεκτρικών οχημάτων.
Υπό τους όρους της συμφωνίας, οι εταιρείες ενημέρωσαν ότι θα προχωρήσουν «μία νέα γενιά έξυπνων ηλεκτρικών μοντέλων», σε εργοστάσιο στην Κίνα. Οι παγκόσμιες πωλήσεις των νέων αυτοκινήτων θα ξεκινήσουν το 2022.
«Θα σχεδιάζουμε και θα αναπτύσσουμε μαζί την επόμενη γενιά smart ηλεκτρικών οχημάτων που θα συνδυάζουν την παραγωγή τα πρότυπα ασφαλείας υψηλής ποιότητας για πώληση στην Κίνα και παγκοσμίως», σημείωσε ο Dieter Zetsche, πρόεδρος του ΔΣ της Daimler και επικεφαλής της Mercedes-Benz Cars.
Σχετικά Νέα
ΓΣΕΒΕΕ: Πράσινος μετασχηματισμός με τις μικρές επιχειρήσεις στην πρώτη γραμμή
Στις εργασίες της, πρόσφατης, 11ης Συνάντησης Εταιρικών Μελών του Σωματείου “Διάζωμα”, με θέμα “Βιώσιμη.
Bayer: Ξεπέρασαν τις εκτιμήσεις τα κέρδη για το πρώτο τρίμηνο
Σημαντικά κέρδη καταγράφει η μετοχή της Bayer μετά την είδηση πως τα κέρδη της.
Η Πλαίσιο στις κορυφαίες εταιρείες της λίστας Best Workplaces™ Hellas για το 2025
Η Πλαίσιο, για τρίτη φορά τα τελευταία χρόνια, διακρίνεται ως κορυφαίος εργοδότης στην Ελλάδα,.
Ο Όμιλος ΔΕΗ συμμετέχει στο Ευρωπαϊκό Ερευνητικό Έργο RAIDO
Ο Όμιλος ΔΕΗ συμμετέχει στο ευρωπαϊκό ερευνητικό έργο RAIDO (101135800), το οποίο μεταξύ άλλων στοχεύει στην ανάπτυξη.