

Ένας 40χρονος Ρομά βρήκε τραγικό θάνατο σήμερα το απόγευμα στη Νέα Κίο.Πάνω στη γέφυρα της Κίου συγκρούστηκαν δύο Ι.Χ. επιβατικά οχήματα με τραγικό απολογισμό τον ακαριαίο θάνατο του ενός οδηγού και τον τραυματισμό τεσσάρων ακόμη ατόμων.
Η σύγκρουση ήταν πλαγιομετωπική και σφοδρότατη με αποτέλεσμα ο ένας οδηγός (Ρομά) να χάσει επί τόπου τη ζωή του, τέσσερις ακόμη άνθρωποι να τραυματισθούν και τα οχήματα να γίνουν μια άμορφη μάζα.
Στο ένα αυτοκίνητο (εκτός από τον οδηγό) επέβαιναν δύο άτομα Ρομά και στο άλλο ζευγάρι Γερμανών που είχαν ενοικιάσει το όχημα. Τις συνθήκες του δυστυχήματος διερευνά η Τροχαία Άργους.
Σχετικά Νέα
Πέθανε η Αλεξία Τσάτσου: Ήταν κόρη του συνταγματολόγου Δημητρίου Τσάτσου
Θλίψη σκόρπισε η είδηση ότι πέθανε σε ηλικία 54 ετών η Αλεξία Τσάτσου. Ήταν.
Χανιά: Τέσσερις συλλήψεις για τις “καραβιές” αλλοδαπών από το το Τομπρούκ της Λιβύης
Τέσσερις αλλοδαποί αναγνωρίσθηκαν και συνελήφθησαν ως διακινητές στις δύο υποθέσεις εντοπισμού και διάσωσης μεταναστών.
Λέσβος: Μυστήριο με τον θάνατο 29χρονου λιμενικού – Βρέθηκε απαγχονισμένος σε ξωκλήσι τη Μ. Παρασκευή
Λέσβος: Πέπλο μυστηρίου καλύπτει τις συνθήκες θανάτου ενός 29χρονου λιμενικού, ο οποίος τη Μεγάλη.
Δακτύλιος: Επιστρέφει από σήμερα το μέτρο στους δρόμους της Αθήνας-Τι ισχύει για τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς
Από σήμερα, Τρίτη, 22 Απριλίου επιστρέφει κανονικά το μέτρο του Δακτυλίου στους δρόμους της Αθήνας,.