Νέα καταγγελία για bullying: Μαθητές γυμνασίου εκβίαζαν συμμαθήτριά τους με «ροζ» βίντεο

Πριν καν κοπάσει ο θόρυβος από το περιστατικό ξυλοδαρμού μαθητή στο Βύρωνα, νέο περιστατικό bullying και εκβιαστικής συμπεριφοράς μαθητών προς συμμαθήτριά τους καταγγέλλεται σε γυμνάσιο της περιοχής του Αγίου Δημητρίου στην Αθήνα.

Σύμφωνα με το ειδησεογραφικό site enikos.gr, κηδεμόνας μαθητή στο σχολείο κατήγγειλε ότι μαθητές της Β΄τάξης του 1ου Γυμνασίου Αγίου Δημητρίου εκβίαζαν συμμαθήτριά τους με βίντεο ερωτικού περιεχομένου, απειλώντας ότι θα το δημοσιοποιήσουν.

Το site επικοινώνησε με το σχολείο αναζητώντας λεπτομέρειες για το συγκεκριμένο περιστατικό από τον διευθυντή, o οποίος, όμως, χωρίς να δώσει κάποια απάντηση, παρέπεμψε στο υπουργείο Παιδείας.

Εν συνεχεία, υπήρξε επικοινωνία με τον πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου, ο οποίος ανέφερε: «Επικοινωνήσαμε με τον διευθυντή του σχολείου, ο οποίος μας ανέφερε το γεγονός και μας είπε ότι έχει κινήσει όλες τις νόμιμες διαδικασίες.

Τέτοια γεγονότα είναι άσχημο να συμβαίνουν στα σχολεία. Πέφτουμε από τα σύννεφα. Θα βοηθήσουμε σε οτιδήποτε χρειαστεί την μαθήτρια. Πράγματα σαν κι αυτά δεν είναι σωστό να συμβαίνουν».

Το ρεπορτάζ του enikos.gr αναφέρει ότι το περιστατικό δεν συνέβη σε χώρους ή ώρες του σχολείου και έτσι τη διερεύνηση της υπόθεσης έχει αναλάβει το Τμήμα Ασφάλειας Ανηλίκων.

Η καταγγέλλουσα, μητέρα μαθητή, ζητά να υπάρξει παρέμβαση των αρμοδίων και να ληφθούν μέτρα για την αντιμετώπιση παρόμοιων υποθέσεων από το υπουργείο Παιδείας.

Σχετικά Νέα