Νέα γκάφα Μπάιντεν: Προσπάθησε να καθίσει σε «αόρατη» καρέκλα στη Νορμανδία

Δεν έχουν τέλος οι γκάφες του Αμερικανού προέδρου Τζο Μπάιντεν, που τροφοδοτούν τις ανησυχίες για την προχωρημένη ηλικία του και τη διανοητική του κατάσταση.

Αυτή τη φορά, συμβάν που εκτυλίχτηκε στη Νορμανδία, στο περιθώριο της 80ής επετείου της Απόβασης των Συμμαχικών Δυνάμεων, έφερε σε αμηχανία τον Τζο Μπάιντεν.

Στο βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας, φαίνεται ο Τζο Μπάιντεν, στην εξέδρα των επισήμων μαζί με τη σύζυγό του, Τζιλ, τον πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν και την Πρώτη Κυρία της Γαλλίας Μπριζίτ Μακρόν, να κάνει ένα βήμα προς τα πίσω.

Μετά τον χαιρετισμό του, ο Τζο Μπάιντεν φαίνεται να κάνει προς τα πίσω και να προσπαθεί να κάτσει σε μία «καρέκλα», η οποία δεν υπήρχε, προκαλώντας έτσι μία κόμη επική γκάφα στο ήδη πλούσιο… βιογραφικό του Αμερικανού προέδρου.

Όσο για την σύζυγό του Τζιλ, φαίνεται να προσπαθεί να καλύψει τα χείλη της… άραγε είχε σκοπό να τον προειδοποιήσει ή απλά ήθελε να κρύψει ένα ένοχο γελάκι;

Η αμήχανη στιγμή κράτησε για λίγα δευτερόλεπτα, ήταν όμως αρκετά για να απαθανατιστεί από την αμείλικτη τηλεοπτική κάμερα.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα