

Παράσταση προς Υποστήριξη της Κατηγορίας θα δηλώσει σήμερα στους Ανακριτές της υπόθεσης ο αδελφός του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή που δολοφονήθηκε το βράδυ της Δευτέρας στα επεισόδια έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ.
Ο αδελφός του 29χρονου θα μεταβεί στην Ευελπίδων συνοδευόμενος από τον συνήγορο του Σταύρο Γεωργόπουλο προκειμένου να δηλώσει παράσταση για τον χαμό του Μιχάλη που έπεσε νεκρός στη Νέα Φιλαδέλφεια χτυπημένος από μαχαίρι, αγνώστου μέχρι στιγμής δράστη.
Στην ποινική δίωξη που ασκήθηκε για όσα έγιναν έξω από το γήπεδο, περιλαμβάνεται η κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση,πλην όμως δεν έχει προσωποποιηθει ως τώρα σε κανέναν από τους 105 κατηγορούμενους που από χθες απολογούνται για τα βίαια επεισόδια.
Σχετικά Νέα
Επεισόδια στη Νομική: Στον εισαγγελέα οδηγούνται οι έξι συλληφθέντες – Μόνο τρεις εξ αυτών δηλώνουν φοιτητές
Ενώπιον του Εισαγγελέα θα βρεθούν οι έξι συλληφθέντες που έφυγαν λίγο μετά τις 09:00 από τη.
Φλώρινα: Νέο σκάφος για τη φύλαξη της Πρέσπας – Eνίσχυση της συνοριοφυλακής με νέο προσωπικό
Ένα νέο σκάφος για τη φύλαξη της Πρέσπας θα παραδοθεί στη Διεύθυνση Αστυνομίας Φλώρινας,.
Θεσσαλονίκη: Δάσκαλος πληροφορικής έστελνε ερωτικά μηνύματα σε εντεκάχρονη μαθήτρια μέσω instagram
Σχηματίσθηκε δικογραφία από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων.
Θεσσαλονίκη: Νεαρή γυναίκα βρέθηκε βαριά τραυματισμένη σε πεζοδρόμιο
Μία νεαρή γυναίκα, 25 ετών, εντοπίστηκε τα ξημερώματα από περαστικούς, πεσμένη σε πεζοδρόμιο και.