

Το μεσημέρι της Πέμπτης σημειώθηκε ακόμη ένα τροχαίο με εγκατάλειψη στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας. Ο ασυνείδητος οδηγός παράτησε ανήλικο παιδί αιμόφυρτο στην άσφαλτο και εξαφανίστηκε.
Σύμφωνα με το Mega, το σκουρόχρωμο αυτοκίνητο είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα και όταν πέρασε από διασταύρωση παρέσυρε ένα ανήλικο αγόρι. Σύμφωνα με πληροφορίες το ανήλικο παιδί είναι βαριά τραυματισμένο. Κάτοικοι και επιχειρηματίες της περιοχής έσπευσαν στο σημείο και κάλεσαν το ΕΚΑΒ.
«Έτρεχε υπερβολικά»
Αυτόπτης μάρτυρας του τροχαίου είπε στο Mega: «Το αυτοκίνητο έτρεχε υπερβολικά. Ακούσαμε ένα δυνατό θόρυβο. Το παιδί το εκτόξευσε 3-4 μέτρα στον αέρα και το πέταξε αρκετά μέτρα μακριά. Έχει τραυματιστεί πολύ σοβαρά στο κεφάλι και το σώμα. Καλέσαμε το ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΝΙΜΙΤΣ».
Σχετικά Νέα
Άρης Μουγκοπέτρος: «Kρατούσε αναμμένη κροτίδα στα χέρια του και την επιδείκνυε»
Ο δεξιοτέχνης του κλαρίνου Άρης Μουγκοπέτρος βρίσκεται στη σκηνή σε γλέντι σε χωριό της.
Σε 1,5 χρόνο ο Προαστιακός Δυτικής Αττικής – Ποιους σταθμούς θα περιλαμβάνει
Τέλη του 2026 με αρχές του 2027 θα δοθεί στην κυκλοφορία ο Προαστιακός Σιδηρόδρομος.
Τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα: Πώς μπορείτε να ανακτήσετε τις πινακίδες – Πού μπορείτε να κάνετε τη διαδικασία
Σε λειτουργία είναι από τις 10 Απριλίου η ειδική πλατφόρμα της ΑΑΔΕ, myCar, για.
Καιρός: Εβδομάδα «Ψυχρών Λιμνών» και απογευματινής αστάθειας
Δελτίο καιρού: Βροχές και πτώση θερμοκρασίας εν όψει, σύμφωνα με όσα αναφέρει στην πρόγνωση καιρού ο.