

Το μεσημέρι της Πέμπτης σημειώθηκε ακόμη ένα τροχαίο με εγκατάλειψη στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας. Ο ασυνείδητος οδηγός παράτησε ανήλικο παιδί αιμόφυρτο στην άσφαλτο και εξαφανίστηκε.
Σύμφωνα με το Mega, το σκουρόχρωμο αυτοκίνητο είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα και όταν πέρασε από διασταύρωση παρέσυρε ένα ανήλικο αγόρι. Σύμφωνα με πληροφορίες το ανήλικο παιδί είναι βαριά τραυματισμένο. Κάτοικοι και επιχειρηματίες της περιοχής έσπευσαν στο σημείο και κάλεσαν το ΕΚΑΒ.
«Έτρεχε υπερβολικά»
Αυτόπτης μάρτυρας του τροχαίου είπε στο Mega: «Το αυτοκίνητο έτρεχε υπερβολικά. Ακούσαμε ένα δυνατό θόρυβο. Το παιδί το εκτόξευσε 3-4 μέτρα στον αέρα και το πέταξε αρκετά μέτρα μακριά. Έχει τραυματιστεί πολύ σοβαρά στο κεφάλι και το σώμα. Καλέσαμε το ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΝΙΜΙΤΣ».
Σχετικά Νέα
Αρχιεπίσκοπος Καθολικής Εκκλησίας Ελλάδας: Ο Πάπας Φραγκίσκος είχε όραμα ειρήνης, βελτίωσης, αδελφότητας και αγάπης
«Τα 12-13 χρόνια της αρχιερατείας του Πάπα Φραγκίσκου ήταν γόνιμα σε διάφορους τομείς. Επεδίωξε.
Ένοπλη ληστεία στο Μαρκόπουλο: Απείλησε την υπάλληλο και απέσπασε 20.000 ευρώ
Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα (21/4) σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών.
Εύβοια: Νοσηλευτής συνελήφθη για την κακοποίηση της συζύγου του – Πάτησε το Panic button
Άγριο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στην Εύβοια, καθώς ένας νοσηλευτής συνελήφθη για κακοποίηση της συζύγου.
Άρης Μουγκοπέτρος: Τραυματίστηκε σοβαρά από έκρηξη κροτίδας σε γλέντι στα Τριπόταμα
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του patrisnews.com, το περιστατικό σημειώθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής.