

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ επέκρινε – για ακόμη μια φορά – την Πέμπτη τον πρόεδρο της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ (Fed) Τζερόμ Πάουελ ως «ανόητο» σε ανάρτησή του στο Truth Social, μία ημέρα αφότου η Fed διατήρησε αμετάβλητα τα επιτόκια, επικαλούμενη κινδύνους υψηλότερου πληθωρισμού και ανεργίας. Παράλληλα, υποστήριξε ότι υπάρχει σχεδόν κανένας πληθωρισμός ενώ τόνισε και ότι εισέρχοντια στις ΗΠΑ χρήαμτα παό τους δαμσούς.
Αναλυτικά η ανάρτηση του Τραμπ στο Truth Social:
«Ο αργοπορημένος» Τζερόμ Πάουελ είναι ένας ΑΝΌΗΤΟΣ, ο οποίος δεν έχει ιδέα. Κατά τα άλλα, τον συμπαθώ πάρα πολύ! Το πετρέλαιο και η ενέργεια βρίσκονται πολύ κάτω, σχεδόν όλα τα κόστη (είδη διατροφής και «αυγά») είναι κάτω, σχεδόν ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΣ, χρήματα από δασμούς εισρέουν στις ΗΠΑ – ΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΤΟΥ «ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ»! ΑΠΟΛΑΎΣΤΕ!
Σχετικά Νέα
Ο Ρούμπιο καλεί Πακιστάν και Ινδία να αποκλιμακώσουν την κατάσταση
Ο πρωθυπουργός του Πακιστάν Σεχμπάζ Σαρίφ έλαβε τηλεφώνημα σήμερα από τον Αμερικανό υπουργό Εξωτερικών.
Σταϊνμάιερ για την 80ή επέτειο από το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στην Ευρώπη: «Είμαστε όλοι παιδιά της 8ης Μαΐου 1945»
Ογδόντα χρόνια από την ημέρα που έληξε ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος στην Ευρώπη συμπληρώνονται.
Ε.Ε.: Το Κοινοβούλιο ενέκρινε τη μείωση του στόχου αποθήκευσης LNG
Με 425 ψήφους υπέρ, 106 κατά και 43 αποχές, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ενέκρινε την.
Γάζα: “Σφοδρές μάχες” μεταξύ ενόπλων της Χαμάς και Ισραηλινών στρατιωτών κοντά στη Ράφα
“Σφοδρές μάχες” μαίνονται σήμερα μεταξύ μαχητών της Χαμάς και Ισραηλινών στρατιωτών στο νότιο τμήμα.