

Μετά την πλάκα ότι θα αναγκαστεί να εγκαταλείψει τη χώρα εάν χάσει στις επικείμενες εκλογές της 3ης Νοεμβρίου από τον υποψήφιο των Δημοκρατικών Τζο Μπάιντεν, ο Τραμπ πέρασε στην αντεπίθεση.
Αυτή τη φορά, ο Ντόναλντ Τραμπ ”χτύπησε” μέσα από το Twitter, καθώς αποκάλεσε κοιμισμένο τον Τζο Μπάιντεν.
Με λιγότερο από 3 εβδομάδες να απομένουν για τις αμερικανικές εκλογές ο πρόεδρος των ΗΠΑ χρησιμοποιεί κάθε θεμιτο και αθέμιτο μέσο προκειμένου να φθείρει τον βασικό του αντίπαλο στα μάτια του κόσμου.
Από την Κυριακή 18/10 στις 07:00 το πρωί και για 72 ώρες δείτε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ στο News 24/7 το συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ “Golden Dawn Girls” (Τα Κορίτσια της Χρυσής Αυγής)
Όπως λέει χαρακτηριστικά στο μήνυμά του, αναφέρει τον Μπάιντεν ως κοιμισμένο και τονίζει ότι θα προτείνει τη μεγαλύτερη αύξηση φορολογίας στην ιστορία των ΗΠΑ. Μάλιστα αναρωτιέται ποιος θα τον ψηφίσει μετά από αυτό.
Αναλυτικά το σχόλιό του:
Την ίδια ώρα, όπως έγινε γνωστό, έχουν ήδη ψηφίσει για τις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου περίπου 26εκ Αμερικανοί όπως είχαν δικαίωμα.
Σχετικά Νέα
Η Βενεζουέλα κατηγορεί το Ελ Σαλβαδόρ για παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων κατά συρροή
Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο πρόσαψε «παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων κατά συρροή» στον.
Πουέρτο Ρίκο: Η κυβέρνηση απαιτεί απαντήσεις από τη Luma για το γενικό μπλακ άουτ
Σε κρίσιμο σημείο βρίσκεται η ενεργειακή κρίση στο Πουέρτο Ρίκο, μετά το γενικευμένο μπλακ.
Ντόναλντ Τραμπ: Δεν θα διεξάγεται δίκη για την υπόθεση κάθε αλλοδαπού που θα απελαύνεται
Ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ανέφερε χθες Δευτέρα μέσω Truth Social ότι η κυβέρνησή.
ΟΗΕ: Σε σημείο χωρίς επιστροφή η Αϊτή λόγω της βίας των συμμοριών – Έκκληση για άμεση διεθνή υποστήριξη
Tο Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών συνεδρίασε για να εξετάσει την επιδεινούμενη κρίση στην.