Νέα επίθεση Π. Πολάκη στην Ε. Αχτσιόγλου

Εκτείνεται η κόντρα δυο μέρες πριν τις εκλογές. Διαπιστώνεται ένα κλίμα ακραίας πόλωσης και έντονης «πολεμικής» μεταξύ των δύο αντίπαλων στρατοπέδων, ενώ κορυφώνεται η μάχη για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

Παρά την έκκληση του υποψηφίου Στέφανου Κασσελάκη για ενότητα, δε λέει να κοπάσει το πολεμικό κλίμα στον ΣΥΡΙΖΑ, με τον πιιο θερμό υποστηρικτή του κ. Κασσελάκη – Παύλου Πολάκη- να εξαπολύει νέα προσωπική επίθεση στην Ε. Αχτσιόγλου. Τις τελευταίες ώρες βρίσκεται σε εξέλιξη ένα απίστευτο «πινγκ πονγκ» δηλώσεων ανάμεσα στην Έφη Αχτσιόγλου και τον Στέφανο Κασσελάκη, με αφορμή την απαράδεκτη δήλωση του τελευταίου για τα περί «κρατιδίου» στα Κατεχόμενα της Κύπρου.

Η κατάσταση, έτσι όπως διαμορφώνεται στους κόλπους της αξιωματικής αντιπολίτευσης, δείχνει πως το προσεχές Σαββατοκύριακο η ένταση θα παραμείνει στο «κόκκινο», με φόντο το β’ γύρο των εσωκομματικών εκλογών στον ΣΥΡΙΖΑ.

Κι ενώ – φαινομενικά τουλάχιστον – αμφότεροι οι υποψήφιοι ζητούν να πέσουν οι τόνοι, αυτό δεν αντκατοπτρίζεται στις εκατέρωθεν τοποθετήσεις τους που μοιάζουν να ρίχνουν ακόμη περισσότερο «λάδι στη φωτιά».

Νέα επίθεση Πολάκη στην Αχτσιόγλου

Νέα επίθεση κατά της Έφης Αχτσιόγλου εξαπέλυσε από το αγαπημένο του Facebook o Παύλος Πολάκης, που ως γνωστόν, έχει ταχθεί στο πλευρό του Στέφανου Κασσελάκη στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα, σε ανάρτησή του, χωρίς να την κατονομάζει, της καταλογίζει μια σειρά από ενέργειες, υποστηρίζοντας ότι έχει κατέβει όλη τη σκάλα.

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα