

Νέα επίθεση Ερντογάν κατά του Γάλλου προέδρου Εμμανουέλ Μακρόν.
Μιλώντας σε εκδήλωση ο Τούρκος πρόεδρος ανέφερε πως “αν η Γαλλία αγαπάει τόσο πολύ τους Αρμένιους , μπορεί να δώσει μέρος των εδαφών της όπως την Μασσαλία.
Συνέχισε λέγοντας πως η Γαλλία έχει παρόμοια στάση από τη Λιβύη μέχρι και την Συρία και έχει αποδείξει πως είναι μέρος του προβλήματος.
Πουθενά, τόνισε ο Ταγίπ Ερντογάν, η Γάλλια δεν τηρεί αντικειμενική στάση.Το ίδιο παιχνίδι πήγε να παίξει στον Λίβανο, αλλά δεν πέτυχαν.Και ναι, έδιωξαν τον Μακρόν από τον Λίβανο.
Σχετικά Νέα
Διαδηλώτριες έκαψαν εγκαταστάσεις κινεζικής εταιρείας εξόρυξης ζιρκονίου στη Γουινέα – Μπισάου, διαμαρτύρονται για την περιβαλλοντική καταστροφή
Φωτιά έβαλαν και κατέστρεψαν τις εγκαταστάσεις τις οποίες διαχειρίζονται Κινέζοι επιχειρηματίες, γυναίκες στην Γουινέα-Μπισάου,.
Ο Ουκρανός πρόεδρος Β. Ζελένσκι προτείνει στη Μόσχα να σταματήσουν οι αεροπορικές επιθέσεις για 30 ημέρες
Να εγκαταλείψει τα πλήγματα με μη επανδρωμένα αεροσκάφη και πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς σε πολιτικές.
Ισραήλ: Ο αρχηγός της αντιπολίτευσης φοβάται ότι η εκστρατεία μίσους εναντίον του επικεφαλής της Σιν Μπετ θα οδηγήσει σε «πολιτική δολοφονία»
Φοβάται ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Ισραήλ, ο Γιαΐρ Λάπιντ, μια «πολιτική δολοφονία».
Γερμανία: Αστυνομικός πυροβόλησε και σκότωσε έναν νεαρό που απείλησε με μαχαίρι τους υπαλλήλους και τους θαμώνες ενός κλαμπ
Ένας Γερμανός αστυνομικός πυροβόλησε και σκότωσε έναν νεαρό άνδρα ο οποίος είχε επιτεθεί σε.