

Νέος γύρος επεισοδίων σημειώθηκε μισή ώρα μετά την μία τα ξημερώματα στα Εξάρχεια. Οι πρώτες συγκρούσεις με βόμβες μολότοφ και χημικά σημειώθηκαν από ομάδες αγνώστων ατόμων και στατικής διμοιρίας των ΜΑΤ, επί της οδού Μπουμπουλίνας, έξω από το Υπουργείο Πολιτισμού.
Οι συγκρούσεις συνεχίστηκαν στη συμβολή των οδών Σπ. Τρικούπη και Τοσίτσα. Από τις συγκρούσεις αυτές δεν σημειώθηκαν τυχόν τραυματισμοί, ούτε ακολούθησαν τυχόν προσαγωγές ή συλλήψεις.
Σχετικά Νέα
Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε σταθμευμένο αυτοκίνητο- Ζημίες σε άλλα δύο ΙΧ
Στις φλόγες τυλίχτηκε αυτοκίνητο στη Θεσσαλονίκη, τα ξημερώματα της Δευτέρας 12 Μαΐου. Λίγα λεπτά πριν από τις 04:00,.
Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 12 Μαΐου
Σήμερα Δευτέρα, 12 Μαΐου, σύμφωνα με το εορτολόγιο τιμάται η μνήμη των Αγίου Επιφανείου, Οσίου Θεοδώρου εν Κυθήροις ασκήσας. Τα ονόματα που γιορτάζουν σήμερα είναι.
Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των Εφημερίδων (12/05/2025)
Διαβάστε Στο Indicator.Gr Τα Σημερινά Πρωτοσέλιδα Και Τα Οπισθόφυλλα Των Εφημερίδων. Πατήστε ΕΔΩ
Νεκρός 81χρονος στο αλιευτικό του σκάφος στην Αιδηψό
Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε το πρωί της Κυριακής 11 Μαΐου 2025, μέσα στο.