

Απορρίφθηκε το αίτημα του Δημήτρη Κουφοντίνα για 9ήμερα άδεια από τις αγροτικές φυλακές Κασσαβέτειας.
Σύμφωνα με το e-thessalia.gr, το Πειθαρχικό Συμβούλιο των φυλακών απέρριψε κατά πλειοψηφία το αίτημα του μέλους της 17 Νοέμβρη και το θέμα θα παραπεμφθεί ξανά στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Βόλου.
O Δημήτρης Κουφοντίνας κατέθεσε το αίτημά του για άδεια χθες, Δευτέρα, ζητώντας να μείνει εκτός σωφρονιστικού καταστήματος για εννέα ημέρες και να φιλοξενηθεί στο σπίτι της συζύγου του.
Υπενθυμίζεται ότι το προηγούμενο αίτημα του μέλους της 17Ν για άδεια είχε κατατεθεί στις αρχές Οκτωβρίου και είχε απορριφθεί.
Μέχρι στιγμής ο Δημήτρης Κουφοντίνας, έχει λάβει στο σύνολο έξι άδειες, από τις φυλακές Κορυδαλλού και την Κασσαβέτεια, όπου κρατείται από τις αρχές Αυγούστου 2018.
Σχετικά Νέα
Πέντε μαθητές Λυκείου κατανάλωσαν αλκοόλ σε σχολική εκδρομή – 17χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο – Συνελήφθησαν 12 καθηγητές
Ακόμη ένα περιστατικό μέθης ανηλίκων σημειώθηκε κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής Λυκείου, στη λίμνη Πλαστήρα. Ένας εκ των.
Τηλεφώνημα για βόμβα σε σχολείο στον Καρέα
Συναγερμός σήμανε στην Αστυνομία, όταν άγνωστος τηλεφώνησε στο ΑΤ Βύρωνα, αναφέροντας ότι θα εκραγεί.
Ελληνικό: Εισαγγελική παρέμβαση για επείγουσα προκαταρκτική έρευνα – Οι νέες κινήσεις του Ανθρωποκτονιών
Σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα του Τμήματος Ανθρωποκτονιών για τους μυστήριους θανάτους της ηλικιωμένης.
Θανατηφόρο τροχαίο στη Νέα Σαμψούντα Πρέβεζας – Νεκρός 16χρονος μοτοσικλετιστής
Πάνδημη θλίψη προκαλεί στην Πρέβεζα ο θάνατος 16χρονου σε τροχαίο δυστύχημα που έγινε το.