

“Τεράστιο θέμα διαφάνειας και νεποτισμού ανακύπτει με το δημοσίευμα της εφημερίδας Δημοκρατία για τον υπουργό Υποδομών κ. Σταϊκούρα”, σχολιάζει σε ανακοίνωση της η Νέα Αριστερά.
Αναφέρει πιο συγκεκριμένα ότι “σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο υπουργός Υποδομών ανέθεσε έργο στη συμβουλευτική εταιρεία που εργάζεται η σύζυγός του με απευθείας ανάθεση”.
“Επειδή ό,τι ενδεχομένως να είναι νόμιμο δεν σημαίνει ότι είναι και ηθικό, αναμένουμε να γίνει γνωστό πόσες και ποιες ακόμα απευθείας αναθέσεις έχουν γίνει από τον συγκεκριμένο υπουργό προς τη συγκεκριμένη εταιρεία, όσο αυτός είναι μέλος της κυβέρνησης”, σημειώνει η Νέα Αριστερά. Σχολιάζει καταληκτικά ότι “τα ρουσφέτια των χιλιάδων ευρώ σε μια Ελλάδα που ταλαιπωρείται από την ακρίβεια και την κυβερνητική ασυδοσία δεν μπορούν να γίνουν ανεκτά”.
Σχετικά Νέα
Κ. Βελόπουλος: «Η Κυβέρνηση ληστεύει τους πολίτες για να χρηματοδοτεί ολιγάρχες»
Τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού μετά τη δημοσιοποίηση του υψηλού πρωτογενούς πλεονάσματος που κατέγραψε η.
Ζ. Κωνσταντοπούλου: Κοροϊδία τα μέτρα που ανακοίνωσε σήμερα ο πρωθυπουργός
«Ο κύριος Μητσοτάκης, πριν από 15 χρόνια δήλωνε ότι δεν έχει χρειαστεί ποτέ να.
Γ. Γεραπετρίτης: Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Βούλγαρο ομόλογό του – Τι συζητήθηκε
Τηλεφωνική συνομιλία είχαν ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης με τον Βούλγαρο ομόλογο του.
Δ. Σταμενίτης: Ανακοίνωσε εναέρια αντιχαλαζική προστασία για τις δενδροκαλλιέργειες σε Κοζάνη και Φλώρινα
Την επέκταση των μέτρων εναέριας αντιχαλαζικής προστασίας για τις περιοχές Αμυνταίου Φλώρινας και Κοζάνης.