Νέα Αριστερά για παραιτήσεις Μπρατάκου – Παπασταύρου: «Απολογούμενος ο πρωθυπουργός, θυσιάζει στενούς συνεργάτες του»

Για «θυσία» στενών συνεργατών του πρωθυπουργού κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η Νέα Αριστερά, με αφορμή τις παραιτήσεις των κ.κ. Μπρατάκου και Παπασταύρου, καθώς όπως λέει, ο κ. Μητσοτάκης είναι απολογούμενος και αντιμέτωπος «με την κοινωνική κατακραυγή».

«Κάθε φορά που ο κ. Μητσοτάκης βρίσκεται απολογούμενος για τις απόπειρες συγκάλυψης που ενορχηστρώνει, θυσιάζει και κάποιο από τους στενούς του συνεργάτες μήπως και γλιτώσει από την κοινωνική κατακραυγή.

Το έπραξε και στην υπόθεση των παρακολουθήσεων με το ξήλωμα του κ. Δημητριάδη. Το κάνει τώρα με τους κ.κ. Μπρατάκο και Παπασταύρου. Ένας όμως είναι εκείνος που έχει ασυλία και προστατεύεται πάση θυσία: Ο κύριος Καραμανλής.

Οι παραιτήσεις αυτές δεν μπορούν να κρύψουν το γεγονός ότι ο κ. Μητσοτάκης είναι σαρξ εκ της σαρκός των ελίτ που από την πρώτη μέρα της προεδρίας του έχουν υψώσει τείχος προστασίας. Ούτε μπορούν να κρύψουν αυτό που όλη η κοινωνία πλέον έχει καταλάβει. Την συγκάλυψη του εγκλήματος των Τεμπών. Αν κάποιος πρέπει να παραιτηθεί είναι ο ίδιος ο πρωθυπουργός. Ο αρχιερέας της συγκάλυψης, του ψεύδους και της παραπληροφόρησης».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα