

Για «συνολική αλλαγή στο μοντέλο πολιτικής προστασίας» κάνει λόγο η Νέα Αριστερά, τονίζοντας πως «ευτυχώς που υπήρξε η σημερινή βροχή στην Ηλεία, αλλιώς η πυρκαγιά θα είχε εξαπλωθεί και σε άλλα σημεία».
Το σχόλιο της Νέας Αριστεράς:
Ευτυχώς που υπήρξε η σημερινή βροχή στην Ηλεία, αλλιώς η πυρκαγιά θα είχε εξαπλωθεί και σε άλλα σημεία. Η ύπαρξη παρόμοιων πυρκαγιών αρχές Οκτωβρίου αναδεικνύουν ότι χρειάζεται συνολική αλλαγή στο μοντέλο πολιτικής προστασίας. Αλλαγή που να ξεκινάει από την ενίσχυση σε επίπεδο ανθρώπινου δυναμικού και να προχωράει σε όλο το μοντέλο στηριζόμενο στην σύγχρονη επιστημονική γνώση.
Τώρα όμως χρειάζεται η κρατική πρόνοια με άμεσες αποζημιώσεις στους πυρόπληκτους. Οι άνθρωποι που έχασαν τις περιουσίες τους δεν μπορούν να περιμένουν αβοήθητοι.
Σχετικά Νέα
Κωνσταντοπούλου: Σαν σήμερα πριν από 58 χρόνια κάποιοι θέλησαν να βάλουν την Ελλάδα στον γύψο προφασιζόμενοι ότι “σώζουν τη χώρα”
“Σαν σήμερα πριν από 58 χρόνια κάποιοι θέλησαν να βάλουν την Ελλάδα στον γύψο..
Ζαχαράκη: Ο Πάπας αφιέρωσε τη ζωή του στην υπηρεσία του πλησίον ακολουθώντας την ευαγγελική διδαχή «αγαπάτε αλλήλους»
Ανάρτηση για την απώλεια του Πάπα Φραγκίσκου έκανε η Σοφία Ζαχαράκη, στον προσωπικό λογαριασμό.
Ανδρουλάκης: Να επεκταθεί στους μάχιμους πυροσβέστες το επίδομα ανθυγιεινής εργασίας
Το πυροσβεστικό κλιμάκιο στον Σταυρό του νομού Θεσσαλονίκης επισκέφτηκε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής,.
Τσίπρας για Πάπα Φραγκίσκο: Πνευματικός ηγέτης που επέλεξε να γίνει η φωνή των φτωχών και των κατατρεγμένων
Τη θλίψη του για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας, μέσω.