

Με στόχο να φέρει το 14ο Εθνικό Συνέδριο «όσο το δυνατόν πιο κοντά σε όλους τους Έλληνες», η Νέα Δημοκρατία ανακοίνωσε σήμερα τη λειτουργία του synedrio.nd.gr, την πλατφόρμα «μέσω της οποίας όλοι οι πολίτες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε πληροφορίες γύρω από το 14ο Εθνικό Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 3 έως τις 5 Δεκεμβρίου 2021 στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Metropolitan Expo».
Επιπλέον, «η πλατφόρμα παρέχει σε συνέδρους και παρατηρητές πληροφορίες σχετικά με το Συνέδριο, καθώς επίσης και μια σειρά από δυνατότητες», σύμφωνα με ενημέρωση από την Πειραιώς. Ειδικότερα:
- «Οι σύνεδροι μπορούν να υποβάλουν αίτηση για να εγγραφούν στον κατάλογο ομιλητών μέχρι την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου και ώρα 21:00.
- Όσοι δεν είναι σύνεδροι, μπορούν να εγγραφούν ως online παρατηρητές για να παρακολουθήσουν το Συνέδριο αποκλειστικά διαδικτυακά.
- Όσοι επιθυμούν να υποβάλουν υποψηφιότητα για την Πολιτική Επιτροπή και δεν έχουν τη δυνατότητα να βρίσκονται στο χώρο του Συνεδρίου, θα μπορούν να συμπληρώσουν την αντίστοιχη αίτηση και ηλεκτρονικά».
Επισημαίνεται, επίσης, πως η λειτουργία του synedrio.nd.gr πρόκειται να πλαισιωθεί από την ηλεκτρονική εφαρμογή (WebApp) του Συνεδρίου, μέσω της οποίας σύνεδροι και online παρατηρητές θα έχουν ακόμα περισσότερες ηλεκτρονικές δυνατότητες.
Είσοδος με πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης
Υπενθυμίζεται, τέλος, «πως η είσοδος στους χώρους του Συνεδρίου θα επιτρέπεται αποκλειστικά σε συνέδρους με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης κατά το τελευταίο εξάμηνο, καθώς και ελέγχου ταυτοπροσωπίας.
Για όσους συνέδρους δεν υπάγονται στις παραπάνω κατηγορίες θα δοθεί η δυνατότητα διαδικτυακής συμμετοχής, μέσω συνδέσμου που θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.
Καθ’ όλη τη διάρκεια του Συνεδρίου θα τηρηθούν όλα τα μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας και την αποτροπή διασποράς του κορονοϊού COVID-19».
Σχετικά Νέα
Φοιτητικές εκλογές 2025: «Με ενσωμάτωση 60 φοιτητικών Συλλόγων καθαρά πρώτη η ΔΑΠ – ΝΔΦΚ»
Με ενσωμάτωση 60 φοιτητικών Συλλόγων, η ΔΑΠ – ΝΔΦΚ κινείται σε ποσοστά της τάξης.
Κατά πλειοψηφία ψηφίσθηκε επί της Αρχής το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Δικαιοσύνης και οι υπουργικές τροπολογίες
Με τη θετική ψήφο μόνο της ΝΔ ψηφίσθηκε επί της Αρχής και στο σύνολό.
Υπουργείο Δικαιοσύνης για τις εταιρείες offshore: Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα
Κατηγορηματική διάψευση για την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία αναφέρεται σε «σκανδαλώδη τροπολογία για.
Ελληνική Λύση: Θολά σημεία στο νομοσχέδιο για την απαγόρευση «κατά παραγγελία» υποβοηθούμενης αναπαραγωγής από ζευγάρια ομοφυλοφίλων
Η Ελληνική Λύση σε σημερινή ανακοίνωσή της αναφέρει: «Στο σημερινό νομοσχέδιο του Υπουργείου Δικαιοσύνης,.