

Πόλεμος ανακοινώσεων ανάμεσα σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ για τους υποψήφιους στα ψηφοδέλτια των δυο κομμάτων για τις εκλογές της 21ης Μαϊου.
Η Νέα Δημοκρατία απαντώντας στον ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει πως «θέλει πολύ θράσος να βγάζει ο ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωση για τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας, όταν έχει στα ψηφοδέλτιά του τον καταδικασμένο ομόφωνα και αμετάκλητα για παράβαση καθήκοντος Νίκο Παππά, τον mr. Villa “των 2.000 τη νύχτα” με δάνειο του ΟΕΚ, κ. Ραγκούση, με επιστρεπτέες και με καταγγελίες για παρεμβάσεις ώστε να κουκουλωθεί υπόθεση ανασφάλιστης εργαζόμενης σε συγγενική επιχείρηση, και τον Παύλο Πολάκη, που μέσω προγραφών απειλούσε και στοχοποιούσε δημοσιογράφους, δικαστικούς και πολιτικούς, τον οποίο έλεγαν ότι θα αφήναν εκτός, αλλά δεν τόλμησαν! Λίγη ντροπή δεν βλάπτει!».
Νωρίτερα ο ΣΥΡΙΖΑ είχε επιτεθεί στη Νέα Δημοκρατία λέγοντας πως « ο κ. Χειμάρας των απευθείας αναθέσεων που δήθεν δικαιώθηκε από το ΣΔΟΕ, τελικά δεν θα είναι υποψήφιος με τη ΝΔ. Προφανώς μετά τις αντιδράσεις και το νέο άδειασμα των Αρχών, ο κ. Μητσοτάκης αναγκάστηκε να τηρήσει κάπως τα προσχήματα».
«Τώρα μένει ο κ. Παπαθανάσης που με 50.000 ευρώ “καθάρισε” για χρέη 2 εκατ., ο κ. Καππάτος που βγάζει στο σφυρί πρώτες κατοικίες ανήμπορων δανειοληπτών, ο κ. Μαραβέγιας που εξασφάλιζε εκατομμύρια ευρώ από τον Αναπτυξιακό Νόμο με υπογραφή Άδωνι Γεωργιάδη, ο υπόδικος κ. Πουλής του ΚΕΕΛΠΝΟ και ο κ. Αβραμόπουλος με τα αδιευκρίνιστα εκατομμύρια», υπογραμμίζει.
«Θα τους διατηρήσει στα ψηφοδέλτια της ΝΔ ο κ. Μητσοτάκης; Έτσι φαίνεται…Αλλιώς θα έπρεπε να καθαρίσει το μισό ψηφοδέλτιο του κόμματος των “Πάτσηδων” και των “γαλάζιων ακρίδων”», καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.
Σχετικά Νέα
Σ. Φάμελλος: Κόλαφος η έκθεση της Human Rights Watch για την κυβέρνηση
Το μείζον ζήτημα της κατάστασης της ελευθερίας του Τύπου στην Ελλάδα και στοιχεία που.
Κ. Μητσοτάκης στην απονομή του βραβείου για τις οικονομικές επιδόσεις της Ελλάδας: Αυτή η αναγνώριση ανήκει στον ελληνικό λαό
«Αυτή η αναγνώριση δεν είναι δική μου αποκλειστικά, διότι κατά κύριο λόγο ανήκει στον.
Απ. Τζιτζικώστας: Στόχος μας η ακόμη μεγαλύτερη ανάπτυξη του τουρισμού μέσω ενιαίας ευρωπαϊκής στρατηγικής
Στον τομέα του τουρισμού, ο οποίος αποτελεί ίσως το πιο ανθεκτικό πεδίο επιχειρηματικής δράσης.
Η Κωνσταντοπούλου κάνει λόγο για εκβιασμούς και ζητά εξηγήσεις από τον Καρώνη για το πόρισμα
Τέμπη: Το γεγονός ότι το πόρισμα του κ. Καρώνη, από το ΕΜΠ, «δείχνει» προς τα.