ΝΔ: Ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει να καλεί σε συμμετοχή σε διαδηλώσεις

Ο ΣΥΡΙΖΑ δυστυχώς συνεχίζει το δρόμο που χάραξε ο Αλέξης Τσίπρας και καλεί σε συμμετοχή σε διαδηλώσεις τονίζει η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωσή της.

Όπως αναφέρει, εν μέσω της κορύφωσης της πανδημίας και με την πίεση στο σύστημα υγείας να αυξάνεται, είχαμε 14 πορείες την ημέρα στην επικράτεια και 4 πορείες την ημέρα στην Αθήνα, ενώ ο κ. Τσίπρας αναλάμβανε το ρίσκο για την εξάπλωση της.

Η Νέα Δημοκρατία υπενθυμίζει ότι σε όλη τη χώρα έγιναν 632 πορείες από τις αρχές Φεβρουαρίου με τις μισές εξ αυτών για τον Κουφοντίνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«632 πορείες έγιναν σε ολόκληρη τη χώρα από τις αρχές Φεβρουαρίου, με τις μισές εξ αυτών για τον Κουφοντίνα. Εν μέσω της κορύφωσης της πανδημίας και με την πίεση στο σύστημα υγείας να αυξάνεται, είχαμε 14 πορείες την ημέρα στην επικράτεια και 4 πορείες την ημέρα στην Αθήνα. Τις μέρες που οι πολίτες έδιναν σκληρή μάχη κατά της πανδημίας ο κ. Τσίπρας αναλάμβανε το ρίσκο για την εξάπλωση της. Και δυστυχώς συνεχίζει σε αυτό το δρόμο αφού ο ΣΥΡΙΖΑ εξακολουθεί να καλεί σε διαδηλώσεις».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα