ΝΔ: Ο ΣΥΡΙΖΑ ρίχνει δηλητήριο εναντίον του πρωθυπουργού για να καλύψει τον κ. Ραγκούση

Στην αντεπίθεση περνά η ΝΔ απαντώντας σε ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για σημερινό δημοσίευμα εφημερίδας για την ακίνητη περιουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Όπως τονίζει η ΝΔ, «ο ΣΥΡΙΖΑ εδώ και 7 χρόνια ρίχνει διαρκώς δηλητήριο εναντίον του πρωθυπουργού και της συζύγου του. Το ίδιο κάνει και σήμερα, προκειμένου να καλύψει τον κ. Ραγκούση».

«Τώρα θυμήθηκαν την αγορά του σπιτιού του το 1997 με δραχμές! Θυμίζουμε ότι το πόθεν έσχες του Πρωθυπουργού έχει ελεγχθεί εξονυχιστικά επί ΣΥΡΙΖΑ, τόσο από την αρμόδια  Επιτροπή της Βουλής όσο και από την ελληνική δικαιοσύνη και την Ανεξάρτητη Φορολογική Διοίκηση, όσο κανενός άλλου πολιτικού αρχηγού!», υπογραμμίζει στην απάντησή της η ΝΔ.

«Και την ίδια στιγμή της χυδαίας επίθεσης και της πλήρους κάλυψης του κ. Ραγκούση, ο οποίος μαζί με τον κ. Πολάκη και τον αμετάκλητα καταδικασμένο κ. Παππά, ανακοινώθηκαν ως υποψήφιοι, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει το θράσος να καταγγέλλει την τοξικότητα, την οποία παράγει καθημερινά σε μεγάλες ποσότητες. Πόση υποκρισία πια!», καταλήγει η ΝΔ.