ΝΔ: Ο Πολάκης ήταν και παραμένει το άλλο πρόσωπο του Τσίπρα

Για «κωλοτούμπα» κατηγορεί τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, η ΝΔ, αναφορικά με την απόφασή του να επαναφέρει στα ψηφοδέλτια του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης τον Παύλο Πολάκη.

Τον οποίο είχε αναγκαστεί να παύσει από τομεάρχη Διαφάνειας και είχε παραπέμψει στο πειθαρχικό, λόγω των απαράδεκτων αναρτήσεών του, που είχαν προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων.

«Με τα όσα τραγελαφικά έγιναν με τον κ. Πολάκη, αποδείχθηκε  για άλλη μια φορά, ότι ο “πολακισμός” είναι ταυτισμένος με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον κ. Τσίπρα», τονίζει στην ανακοίνωσή της η ΝΔ και υπογραμμίζει:

«Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας μία από τις γνωστές κωλοτούμπες του, πήρε πίσω τα περί αποπομπής από τα ψηφοδέλτια του κ. Πολάκη, δίχως ο βουλευτής να πάρει πίσω τις αθλιότητες που είχε αναρτήσει για δημοσιογράφους και δικαστές».

«Πρόκειται για την πιο τρανταχτή διάψευση κάποιων που διαφήμιζαν υποτιθέμενη στροφή του κ. Τσίπρα προς το κέντρο, αφού κέντρο και Πολάκης δεν χωρούν στην ίδια πρόταση. Ο κ. Πολάκης ήταν και παραμένει το άλλο πρόσωπο του κ. Τσίπρα», επισημαίνει το κυβερνών κόμμα.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα