

Την αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσε η δήλωση υποστήριξης του Στέφανου Κασσελάκη στους υποψήφιους του ΣΥΡΙΖΑ ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών.
Όπως ανέφερε η ΝΔ σε ανακοίνωσή της, ο κ. Κασσελάκης, λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες, καλεί εκ νέου τους πολίτες να καταψηφίσουν τους υποψήφιους που έχουν τη στήριξη της ΝΔ στις αυτοδιοικητικές εκλογές, υποδεικνύοντας τις επιλογές του ΣΥΡΙΖΑ και ποιους πρέπει να υπερψηφίσουν.
«Ταυτιζόμενος εκ νέου με αυτές τις επιλογές, πιστώνεται ή χρεώνεται το όποιο εκλογικό αποτέλεσμα. Τα υπόλοιπα θα τα συζητήσουμε μετά την ετυμηγορία των πολιτών» καταλήγει η Νέα Δημοκρατία.
Η δήλωση του Στέφανου Κασσελάκη
«Η Ελλάδα δικαιούται καλύτερα», αναφέρει στο μήνυμα που ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης.
Συγκεκριμένα αναφέρει: «Η αυτοδιοίκηση αλλάζει άμεσα τη ζωή μας. Είναι ο κορμός από τον οποίο οι δικοί σας φόροι, τα χρήματά σας, διοχετεύονται στην περιφέρεια, στον κόσμο».
Απευθύνεται στους ψηφοφόρους λέγοντας: «Έχετε δει την αλυσίδα του μπλε κράτους από την κεντρική κυβέρνηση μέχρι τις περιφέρειες, μέχρι τους δήμους. Έχετε δει αλαζονεία, κακοδιαχείριση, έχετε δει χαστούκια. Η Ελλάδα δικαιούται καλύτερα. Δικαιούται ανθρώπους από την κοινωνία, από την εργασία, με καινούριες, σύγχρονες, προοδευτικές ιδέες. Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έχει υποστηρίξει πολλούς τέτοιους υποψηφίους. Εδώ θα δείτε ποιους υποστηρίζουμε σε όλη την επικράτεια: https://bit.ly/48CMZEd».
Κλείνοντας σημειώνει: «Αλλά η επιλογή είναι δική σας. Να επιλέξετε τι ζωή θέλετε. Στείλτε ένα μήνυμα αύριο, ότι η Ελλάδα δεν είναι χώρα της αλαζονείας, της αμέλειας και της ατιμωρησίας. Και στον β’ γύρο, θα ενώσουμε τις δυνάμεις μας και θα στηρίξουμε τον προοδευτικό υποψήφιο σε κάθε περίπτωση».
Σχετικά Νέα
Σ. Φάμελλος: Κόλαφος η έκθεση της Human Rights Watch για την κυβέρνηση
Το μείζον ζήτημα της κατάστασης της ελευθερίας του Τύπου στην Ελλάδα και στοιχεία που.
Κ. Μητσοτάκης στην απονομή του βραβείου για τις οικονομικές επιδόσεις της Ελλάδας: Αυτή η αναγνώριση ανήκει στον ελληνικό λαό
«Αυτή η αναγνώριση δεν είναι δική μου αποκλειστικά, διότι κατά κύριο λόγο ανήκει στον.
Απ. Τζιτζικώστας: Στόχος μας η ακόμη μεγαλύτερη ανάπτυξη του τουρισμού μέσω ενιαίας ευρωπαϊκής στρατηγικής
Στον τομέα του τουρισμού, ο οποίος αποτελεί ίσως το πιο ανθεκτικό πεδίο επιχειρηματικής δράσης.
Η Κωνσταντοπούλου κάνει λόγο για εκβιασμούς και ζητά εξηγήσεις από τον Καρώνη για το πόρισμα
Τέμπη: Το γεγονός ότι το πόρισμα του κ. Καρώνη, από το ΕΜΠ, «δείχνει» προς τα.