

«Ο φράχτης στον Έβρο ενοχλεί τον ΣΥΡΙΖΑ» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ, απαντώντας στον ΣΥΡΙΖΑ για την επίσκεψη των υπουργών Μ. Χρυσοχοΐδη και Ν. Παναγιωτόπουλου στον Έβρο. Στην ίδια ανακοίνωση επισημαίνεται ότι ο φράχτης δημιουργήθηκε για να δίνει την ευχέρεια διαχείρισης ζητημάτων προσφύγων και μεταναστών με βάση το διεθνές δίκαιο.
Αναλυτικά στην ανακοίνωσή της η ΝΔ αναφέρει τα εξής:
«Ο φράχτης στον Έβρο ενοχλεί τον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν τον ήθελε και δεν τον θέλει. Ο φράχτης όμως δημιουργήθηκε για να μας δίνει την ευχέρεια να διαχειριζόμαστε ζητήματα προσφύγων και μεταναστών με βάση τις διαδικασίες που προβλέπει το διεθνές δίκαιο. Έτσι υπερασπιζόμαστε πρωταρχικά τα κυριαρχικά μας δικαιώματα και την ασφάλεια της χώρας».
Νωρίτερα, σχολιάζοντας την επίσκεψη των δύο υπουργών στον Έβρο, ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του έκανε λόγο για απέλπιδα προσπάθεια αλλαγής της ατζέντας από τις καταστροφικές πυρκαγιές που έχουν κάψει τη μισή χώρα με άπνοια, με εκμετάλλευση για μια ακόμη φορά σοβαρών εθνικών
θεμάτων με κακόγουστα επικοινωνιακά σόου.
«Όταν η ανικανότητα συναντάει την απόγνωση, τότε έχουμε εικόνες σαν αυτές από την επιθεώρηση των δύο υπουργών στον Έβρο. Ο κ. Μητσοτάκης στην απέλπιδα προσπάθεια του να αλλάξει την ατζέντα από τις καταστροφικές πυρκαγιές που έχουν κάψει τη μισή χώρα με άπνοια, δεν διστάζει να εκμεταλλευτεί για μια ακόμη φορά σοβαρά εθνικά θέματα στήνοντας κακόγουστα επικοινωνιακά σόου με πρωταγωνιστές υπουργούς του.
Η δε εικόνα του κ. Χρυσοχοΐδη να πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες την ώρα που καίγονται για 5η μέρα τα Βίλια, είναι επιεικώς τραγική. Αλλά δε φταίει ο ίδιος, εντολές του αρχηγού του επιτελικού μπάχαλου εκτελεί.
Να τους χαίρεται και να τον χαίρονται», αναφέρει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.
Σχετικά Νέα
Ανδρουλάκης: Να επεκταθεί στους μάχιμους πυροσβέστες το επίδομα ανθυγιεινής εργασίας
Το πυροσβεστικό κλιμάκιο στον Σταυρό του νομού Θεσσαλονίκης επισκέφτηκε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής,.
Τσίπρας για Πάπα Φραγκίσκο: Πνευματικός ηγέτης που επέλεξε να γίνει η φωνή των φτωχών και των κατατρεγμένων
Τη θλίψη του για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας, μέσω.
Κεραμέως: Ο Πάπας Φραγκίσκος δίδαξε τη συγχώρεση και τη μετάνοια με το παράδειγμά του
«ΟΠάπας Φραγκίσκος ήταν μια παγκόσμια προσωπικότητα, που εργάστηκε για την ενότητα του Χριστιανισμού, προσπαθώντας.
Ζ. Κωνσταντοπούλου: Σαν σήμερα πριν από 58 χρόνια κάποιοι θέλησαν να βάλουν την Ελλάδα στον γύψο
«Σαν σήμερα πριν από 58 χρόνια κάποιοι θέλησαν να βάλουν την Ελλάδα στον γύψο..