ΝΔ: Ισχύουν τα όσα είπε ο κ. Μαρινάκης; Ναι ή όχι;

Ανακοίνωση σχετικά με τα όσα κατήγγειλε ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του στον Real FM και τον Νίκο Χατζηνικολάου εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στέκεται στην καταγγελία του επιχειρηματία ότι του ζήτησε ο Νίκος Παππάς να δώσει δάνειο στον κ. Καλογρίτσα για να πληρώσει την πρώτη δόση της τηλεοπτικής άδειας.

«Ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης που επιβεβαίωσε και σήμερα τις στενές σχέσεις του με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον κ. Τσίπρα στα πρώτα χρόνια της διακυβέρνησής του, προέβη σήμερα σε μια πολύ συγκεκριμένη καταγγελία. Είπε, ότι το 2016 ο Νίκος Παππάς του μετέφερε αίτημα του κ. Τσίπρα να δανείσει 20,5 εκατ. ευρώ στον κ. Καλογρίτσα προκειμένου να αποκτήσει τηλεοπτική άδεια. Ανέφερε, επίσης, ότι στην προσπάθεια της κυβέρνησης να ελέγξει τα ΜΜΕ, τού ζητήθηκε να τοποθετήσει στον ΔΟΛ διευθυντές της αρεσκείας του Μαξίμου», σημειώνει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ και προσθέτει: «Ρωτάμε ευθέως τους κ.Τσίπρα και Παππά: Ισχύουν αυτά που είπε ο κ. Μαρινάκης, ναι ή όχι;».

Σχετικά Νέα