

“Ο κ. Τσίπρας επισκέφθηκε σήμερα το παλιό κέντρο τηλεδιοίκησης της Λάρισας, πού έχει πάψει πρακτικά να λειτουργεί από τον Ιούλιο του 2015 και είναι γιαπί, για να στήσει μια παράσταση ντροπής συνοδευόμενος από έναν συνταξιούχο υπάλληλο του ΟΣΕ τον οποίο ρωτούσε για το συγκεκριμένο κέντρο”, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ.
“Ο συνοδός του κ. Τσίπρα έχει συνταξιοδοτηθεί από το 2010, δηλαδή 5 χρόνια πριν πάψει να λειτουργεί το συγκεκριμένο κέντρο τηλεδιοίκησης (σύμφωνα με την από την από 6/3/22 επίσημη ανακοίνωση του ΟΣΕ) και 12 χρόνια πριν παραδοθεί το νέο τοπικό σύστημα τηλεδιοίκησης που λειτουργεί σήμερα και λειτουργούσε το μοιραίο βράδυ του δυστυχήματος, χρησιμοποιήθηκε από τους προηγούμενους σταθμάρχες, αλλά όχι στο μοιραίο δρομολόγιο από τον συγκεκριμένο σταθμάρχη”, σημειώνει το κυβερνών κόμμα. Και προσθέτει: “Ο προ πολλού συνταξιούχος υπάλληλος του ΟΣΕ, που υποτίθεται ενημέρωνε τον κ. Τσίπρα για την λειτουργία των συστημάτων σήμερα, παρότι συνταξιοδοτήθηκε το 2010, είναι κομματικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ όχι στη Λάρισα, αλλά στην Ξάνθη. Η προσπάθεια του κ. Τσίπρα να χτίσει fake news ακόμα και πάνω σε αυτή την τραγωδία είναι χυδαία και πέρα από κάθε όριο”.
Σχετικά Νέα
Χρηματοδοτικά εργαλεία για τις αμυντικές δαπάνες: Τι απάντησαν για το θέμα Μητσοτάκης και Μερτς στον ανταποκριτή του ΕΡΤΝews
Κρίσιμα ευρωπαϊκά ζητήματα, όπως η ΄άμυνα και η ανταγωνιστικότητα, οι επενδύσεις και το μεταναστευτικό,.
Θ. Κοντογεώργης για πόρισμα ΕΜΠ για τα Τέμπη: Κάθε πολίτης μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του, ελπίζω και η αντιπολίτευση
Από το πόρισμα του καθηγητή του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου Δημήτρη Καρώνη για τη σιδηροδρομική.
Στο Βερολίνο ο Κ. Μητσοτάκης – Live οι δηλώσεις με τον Φρίντριχ Μερτς
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έφθασε στην καγκελαρία, όπου τον υποδέχθηκε ο καγκελάριος Φρίντριχ Μερτς..
Απάντηση ΠΑΣΟΚ σε Μαρινάκη: «Το τέλος στην κυβερνητική χυδαιότητα θα μπει όταν πάψει να είναι κυβέρνηση η ΝΔ»
Σφοδρή ήταν η αντίδραση του ΠΑΣΟΚ μετά τις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου Παύλου Μαρινάκη.