

Με ανάρτηση στο twitter το Σάββατο, ο Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε, με πανηγυρικό τόνο, την υποψηφιότητα του Μιθριδάτη Χατζηχατζόγλου στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ.
Πρόκειται για τον γνωστό ράπερ, ο οποίος μέσω του twitter και άλλων μέσων κοινωνικής δικτύωσης χρησιμοποιεί πολύ συχνά χυδαίες και σεξιστικές εκφράσεις.
Μάλιστα για να τον καλωσορίσει ο Αλέξης Τσίπρας παρέθεσε στίχους από τραγούδι του ίδιου.
Η ανακοίνωση του Αλέξη Τσίπρα για τη συμμετοχή του Μιθριδάτη στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε την αντίδραση της ΝΔ.
«Για τον κ.Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ προφανώς είναι αδιάφορες οι ομοφοβικές και οι χυδαία σεξιστικές αναφορές του Μιθριδάτη αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι στον ΣΥΡΙΖΑ πάντα υπάρχει χώρος για τέτοιες συμπεριφορές. Ισχύει το ίδιο και για τον Τομέα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ; Θα ζητήσει την αποπομπή του από τα ψηφοδέλτια ή ενόψει εκλογών θα κάνει τα “στραβά μάτια”‘; » αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία, σχολιάζοντας τη συστράτευση Μιθριδάτη με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Συγκεκριμένα, όπως τονίζει η Νέα Δημοκρατία:
O κ.Τσίπρας ανακοίνωσε με πανηγυρικό τόνο χθες την υποψηφιότητα του Μιθριδάτη στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ επιβραβεύοντας τη στράτευση του εδώ και καιρό κάτω από τις κομματικές του σημαίες.
Για τον κ.Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ προφανώς είναι αδιάφορες οι ομοφοβικές και οι χυδαία σεξιστικές αναφορές του Μιθριδάτη αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι στον ΣΥΡΙΖΑ πάντα υπάρχει χώρος για τέτοιες συμπεριφορές. Ισχύει το ίδιο και για τον Τομέα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ; Θα ζητήσει την αποπομπή του από τα ψηφοδέλτια ή ενόψει εκλογών θα κάνει τα “στραβά μάτια”‘;
ΥΓ. Επισυνάπτουμε μερικές από τις εν λόγω αναρτήσεις του Μιθριδάτη.
Εάν δεν πρόκειται περί πρωταπριλιάτικου αστείου, είναι πραγματικά απίστευτο ότι ο Αλέξης Τσίπρας αποφάσισε να προτείνει για βουλευτή του Ελληνικού Κοινοβουλίου έναν άνθρωπο που διακρίνεται για ομοφοβικές, σεξιστικές, και χυδαίες συμπεριφορές σε τέτοιο βαθμό», αναφέρει σε ανάρτησή του ο Άδωνις Γεωργιάδης.
Σχετικά Νέα
Βορίδης σε Τουρκία: Ας καταλάβουν πως η στρατηγική έντασης με τον Κ. Μητσοτάκη δεν οδηγεί πουθενά
Η επόμενη ημέρα στη Θεσσαλία και η παρέμβαση, το σχέδιο της κυβέρνησης εκεί, είναι.
Κασσελάκης για εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Εφιστώ την προσοχή για την ταυτοποίηση μελών
Σε καταγγελία προχώρησε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης για την εκλογική διαδικασία,.
ΚΕΦΕ ΣΥΡΙΖΑ: Πάνω από 100.000 έχουν ψηφίσει έως τις 17:00
«Η σημερινή εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία εξελίσσεται με μεγάλη.
Τσίπρας: Να φέρουμε σύντομα τον ΣΥΡΙΖΑ σε τροχιά διακυβέρνησης
Μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στο εκλογικό κέντρο της Καισαριανής, ο Αλέξης.