

«Αναμένουμε με ανυπομονησία την υλοποίηση της δεδηλωμένης πρόθεσης του κ. Παππά να μηνύσει τη γραμματέα του κ. Καλογρίτσα για τις καταγγελίες της. Ωστόσο μας προκαλεί εντύπωση ότι δεν έχει μηνύσει τόσα χρόνια τον ίδιο τον κ. Καλογρίτσα που έχει καταγγείλει με λεπτομέρειες το πού κατέληγε το μαύρο χρήμα που έφευγε με τσάντες από το γραφείο του, βάσει όσων κατήγγειλε χθες η γραμματέας του», απαντά η ΝΔ στον ΣΥΡΙΖΑ.
Και προσθέτει: «Συγκεκριμένα ο κ. Καλογρίτσας έχει καταγγείλει:
– Ότι ήταν μπροστινός του κ. Παππά στο ΣΥΡΙΖΑ channel που έστηναν, το οποίο αποτυπώνεται και σε έγγραφο που έχει στη διάθεσή του.
– Ότι υπήρχε “διευθυντήριο” που λειτουργούσε υπό την καθοδήγηση του κ. Παππά, το οποίο του ζητούσε να στηρίξει οικονομικά ΜΜΕ του κόμματος ή στελέχη.
– Ότι τα 3 εκατομμύρια της εγγυητικής που του δόθηκε βάσει της καθοδήγησης Παππά για να συμμετάσχει στον διαγωνισμό παρωδία για τις τηλεοπτικές άδειες, κατέληξαν στο Documento με εντολές ΣΥΡΙΖΑ.
Ενώ και ο ίδιος είχε μιλήσει για τσάντες με χρήματα…».
Καταλήγοντας η ΝΔ σημειώνει επίσης: «Το ότι ο κ. Παππάς δεν μηνύει τον κ. Καλογρίτσα, δύο πράγματα καταδεικνύει: Είτε όσα λέει ισχύουν και αποδεικνύονται, είτε τον φοβάται για όσα ακόμα μπορεί να αποκαλύψει.
Οπότε, αντί ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Τσίπρας να πετάνε την μπάλα στην εξέδρα, ας απαντήσουν στα αμείλικτα ερωτήματα που πολλαπλασιάζονται όσο προχωράει η διερεύνηση της δυσώδους αυτής υπόθεσης!».
Σχετικά Νέα
Ν. Δένδιας: Η ανάδειξη της Θράκης σε κόμβο στρατηγικής σημασίας θωρακίζει την ασφάλεια της Ελλάδας και της ΕΕ
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας με ανάρτηση στο Χ για τα 105 χρόνια από την απελευθέρωση.
Υπουργός Εσωτερικών ΗΠΑ: Η ενεργειακή συνεργασία στο επίκεντρο της διμερούς σχέσης με την Ελλάδα
Σε σημερινή ανάρτηση του στο Χ ο Υπουργός Εσωτερικών και Πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου Ενεργειακής.
Απάντηση Κομισιόν σε Αυτιά για τη στέγη: Στήριξη σε κράτη και πόλεις με διπλάσια κονδύλια
Ο Επίτροπος Ενέργειας και Στέγασης κ. Dan Jorgensen, σε απάντησή του, σε νέα ερώτηση.
Π. Μαρινάκης για επίθεση στο σπίτι του Μ. Χαρακόπουλου: Εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου εκείνοι που αποφάσισαν να διακινδυνεύσουν τις ζωές αθώων
«Η επίθεση στο σπίτι του βουλευτή της ΝΔ Μάξιμου Χαρακόπουλου αποτελεί πράξη τυφλής βίας» τονίζει σε ανάρτησή του.