

Στους 23 ανήλθε ο αριθμός των νεκρών από το ναυάγιο σκάφους με μετανάστες στη θαλάσσια περιοχή του Στενού Καφηρέα στην Εύβοια, καθώς πλωτό του λιμενικού σώματος ανέσυρε σήμερα μία ακόμα σορό από το σημείο του συμβάντος.
Από το ναυάγιο έχουν διασωθεί 12 άτομα, όλοι άνδρες, ενώ έχουν συλληφθεί δύο άτομα από τους διασωθέντες που φέρονται ως οι υπεύθυνοι του σκάφους που βυθίστηκε.
Στο σκάφος σύμφωνα με τις μαρτυρίες των διασωθέντων μεταναστών επέβαιναν συνολικά 68 άτομα, ενώ οι έρευνες του λιμενικού σώματος στη θαλάσσια περιοχή συνεχίζονται.
Σχετικά Νέα
Αρχιεπίσκοπος Καθολικής Εκκλησίας Ελλάδας: Ο Πάπας Φραγκίσκος είχε όραμα ειρήνης, βελτίωσης, αδελφότητας και αγάπης
«Τα 12-13 χρόνια της αρχιερατείας του Πάπα Φραγκίσκου ήταν γόνιμα σε διάφορους τομείς. Επεδίωξε.
Ένοπλη ληστεία στο Μαρκόπουλο: Απείλησε την υπάλληλο και απέσπασε 20.000 ευρώ
Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα (21/4) σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών.
Εύβοια: Νοσηλευτής συνελήφθη για την κακοποίηση της συζύγου του – Πάτησε το Panic button
Άγριο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στην Εύβοια, καθώς ένας νοσηλευτής συνελήφθη για κακοποίηση της συζύγου.
Άρης Μουγκοπέτρος: Τραυματίστηκε σοβαρά από έκρηξη κροτίδας σε γλέντι στα Τριπόταμα
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του patrisnews.com, το περιστατικό σημειώθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής.