

Ένα ρωσικό φορτηγό-πλοίο βυθίστηκε σήμερα στη Μαύρη Θάλασσα, στα ανοικτά των ακτών της Τουρκίας, έγινε γνωστό από τις τοπικές αρχές, που ανακοίνωσαν ότι βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση για τη διάσωση περίπου 15 ναυαγών, μελών του πληρώματος.
«Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, περίπου 15 μέλη του πληρώματος βρίσκονται σε τρεις σωσίβιες λέμβους. Ξεκινά επιχείρηση διάσωσης», είπε ο κυβερνήτης της επαρχίας Μπαρτίν (βόρεια) Σινάν Γκιουνέρ.
«Δεν έχουμε καμία πληροφορία που να κάνει λόγο για νεκρούς (…). Οι μετεωρολογικές συνθήκες είναι άσχημες και περιπλέκουν τη διεξαγωγή των επιχειρήσεων διάσωσης, όμως θα βγούμε στη θάλασσα», συμπλήρωσε ο Γκιουνέρ, όπως μεταδίδει το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu.
Όπως ανέφερε αργότερα ο ίδιος, τρία μέλη του πληρώματος έχουν ήδη διασωθεί.
Καμία άλλη πληροφορία δεν είναι διαθέσιμη προς το παρόν σχετικά με το ναυάγιο του πλοίου, το οποίο περιγράφουν οι τουρκικές αρχές ως ένα πλοίο μεταφοράς χύδην φορτίων.
Θυελλώδεις άνεμοι και σφοδρές χιονοπτώσεις πλήττουν σήμερα την περιοχή όπου σημειώθηκε το ναυάγιο. Λόγω της κακοκαιρίας η ορατότητα είναι περιορισμένη στο σημείο.
Σχετικά Νέα
Εκτοξεύθηκε στο 4,8% του ΑΕΠ το πρωτογενές πλεόνασμα του 2024
Στο 4,8% του Ακαθάριστου Εγχώριου Προϊόντος (ΑΕΠ) ανήλθε το πρωτογενές πλεόνασμα του 2024 σύμφωνα με τη Eurostat, ξεπερνώντας.
Το Σάββατο το πρωί η κηδεία του πάπα Φραγκίσκου
Το Σάββατο, στις 10 το πρωί ώρα Ιταλίας (11:00 ώρα Ελλάδας), θα τελεσθεί η.
Δέκα ορόσημα των 100 πρώτων ημερών της θητείας Τραμπ
Μετά την επιστροφή του στον Λευκό Οίκο την 20ή Ιανουαρίου, ο Ντόναλντ Τραμπ ανέτρεψε.
Πούτιν: Για πρώτη φορά ανοιχτός σε «διμερείς συνομιλίες» με το Κίεβο
Ανακοινώνοντας το τέλος της πασχαλινής «εκεχειρίας», ο Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε ότι η Μόσχα «θα.