

Δεν πρέπει να επιτραπεί στη Ρωσία να νικήσει στον πόλεμο στην Ουκρανία, δήλωσε σήμερα ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ.
«Είναι προς το συμφέρον μας να μην επιτύχει αυτού του είδους η επιθετική πολιτική», δήλωσε ο Στόλτενμπεργκ σε ομιλία που εκφώνησε στην πατρίδα του, τη Νορβηγία, στο συνέδριο της νεολαίας του νορβηγικού Εργατικού Κόμματος στο νησί Ουτόγια.
Ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ τόνισε στην ίδια ομιλία πως ο πόλεμος που διεξάγει η Ρωσία στην Ουκρανία αποτελεί επίθεση στην υφιστάμενη παγκόσμια τάξη.
Σύμφωνα με τον ίδιο, πρόκειται για την πιο επικίνδυνη κατάσταση στην Ευρώπη μετά το Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.
Αν ο Πούτιν σκεφτεί να κάνει οτιδήποτε παρόμοιο σε κάποια χώρα του ΝΑΤΟ, ολόκληρη η συμμαχία θα αντιδράσει, υπογράμμισε ο Γενς Στόλτενμπεργκ.
Σχετικά Νέα
Νάνσι Φέζερ: Αντιδράσεις για την «ανέμελη» Γερμανίδα υπουργό στο Κίεβο
Δυσμενή σχόλια και αντιδράσεις έχει προκαλέσει η φωτογραφία της υπουργού Εσωτερικών Νάνσι Φέζερ (SPD).
Ντ. Τραμπ: Καταθέτει σήμερα στην εισαγγελέα για τις επιχειρηματικές πρακτικές του
Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ μετά την έφοδο των Αρχών στην οικία του στο.
Ρωσία: Ο μεγαλύτερος εμπορικός αερομεταφορέας κόβει 200 θέσεις πιλότων
Ο ρωσικός εμπορικός αερομεταφορέας Volga-Dniepr που είναι ο μεγαλύτερος της Ρωσίας προχωράει σε περικοπή.
Εξαπλώνεται η πολιομυελίτιδα στο Λονδίνο
Η Βρετανία ξεκινά εκστρατεία ενισχυτικού εμβολιασμού κατά της πολιομυελίτιδας για παιδιά στο Λονδίνο κάτω.